I love me -messuilla viikonloppuna muotia, pakurishotteja ja hyvinvointia
Vaikka vettä satelisi, niin aina ei tarvitse jäädä sohvannurkkaan, vaan voi mennä messuille. Tulevana viikonloppuna on ehkä vuoden kovimmat kauneusmessut; I love me:t ja sitä seuraavana on Kirjamessut. Nyt on siis äksöniä tiedossa lähiviikonloppuihin! I love me -messuille saan turhan harvinaista, mutta ihan parasta seuraa ikinä, oman siskokullan! 

Olen ihan intona tästäkin, jeiiii! Olen oppinut, että kannattaa vähän silmäillä etukäteen messuohjelmaa, jotta ei ainakaan kulje onnensa ohi, sillä monilla  näytteilleasettajilla on aikataulutettua ohjelmaa ja loistotarjouksia, jotka kandee hyödyntää messuilla. 

Messuilta löytyy shoppailulöytöjen lisäksi hierontaa, hiuskonsultaatiota, pakurishotteja, joogaa, kasvohoitoja, iik - aika ihanaa! Muista käydä myös tsekkaamassa muotinäytös.

Listasin alle muutaman oman suosikin:


I h o n h o i to a  ja  m e i k k i j u t t u j a: 
Natural Goods Companyn osastolla (6E50) on esillä mm. uusi korealainen fermentointiteknologian pioneeri WHAMISA, johon tutustumista odotan mielenkiinnolla. Siskon kanssa niin vedetään... merilevämaskit messuhulinoiden päätteeksi kasvoille. Hih! Tarjolla on myös luentoja ihonhoidosta, ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista (Katja Kokko, Karita Tykkä, Noora Shingler). Esse Skincare osastolla (7f118) pääsee tutustumaan ihaniin Esse-hoitoihin, joita lämpimästi suosittelen. Joliella (7g128) on alessa mm. harvinainen Kjaer Weis, joten se vaatii lähempää tarkastelua.  H y v i n v o i n t i a s i a a:  
Pharma Nord tarjoaa luentoja mm. sydämen terveyttä ylläpitävistä ravintolisistä ja hiljaisen tulehduksen vaaroista. Katso tarkempi aikataulu. Foodinin pisteeltä (6f90) joutuu hakemaan ainakin inkivääritäytteisiä raakasuklaapalluroita. Ruohonjuuri vaikuttaa osastolla 7h120 ja ehdottomasti tarjoustärpit sieltä käyn tsekkaamassa. Hyvinvointiin liittyen tsekkaa messuilta kaikki mittausmahdollisuudet ja luennot.


I h a n i a  h e p e n e i t ä: 
Katri Niskasen varastomyynti (3c11) on tsekattava talven juhlia silmällä pitäen. Muita vaatebrändejäkin messuilta löytyy, mutta yksi ihanuus jäi mietityttämään Kaapelin Designmarketissa, se jäi tuolloin rekkiin. Lumoanin (3a11) uudet villat kiinnostelee myös.

 
I love me -messujen omat tärpit löytyvät täältä

Nähdään messuilla!


Suosikit