Fiiliksiä todellisesta ylösnousemushoidosta (Esse) ja viikonlopputärppi I love me-messuille!


Kävin viikko sitten Johannan hoivissa Esse-kasvohoidossa Helsingin Töölössä Salon & Shop -hoitolassa. Pyöräilin hämärässä ja koleassa illassa, jouduin hiukan muistelemaan missä kohtaa Museokatu 15 oikein olikaan. Kun pääsin sormet kohmeessa oikealle kadulle, niin hoitolan ikkuna oikein hehkui lämpöä. 

Lämpöä ei puuttunut vastaanotostakaan, Johanna ja ihanan muhkea, pellavapussilakanainen peitto odottivat minua! Sinne pujahdin ja aloitin rentoutumisen. Olin jo kuullut kilvan kehuja uudesta Esse-hoidosta digiaikaisesta puskaradiosta (instasta, facesta, blogeista) ja ilokseni otin kutsun vastaan tulla hän hoitoon, joka todellakin vei vuosia kasvoilta. Kiitos siitäkin.  

Keskityin rentoutumaan, joten en kysellyt, eikä Johannakaan hienotunteisesti raportoinut ihan kaikkea, mitä sain osakseni. Tarkempia tietoja kyselin seuraavana päivänä. Uutta hoidossa oli hellävarainen (alle 5 %) BHA-happokuorinta, jonka jäljiltä iho ei helottanut yhtään kirkkaanpunaisena, kuten muissa kokeilemissani hedelmähappokuorinnoissa. 

Matkaani kohti kirkkautta johdatti seuraavaksi Bright Ampoule -ampulli, joka kirjaimellisesti kirkastaa ihoa salisyylihapon avulla, joka myös stimuloi ihon uudistumista. Kigeliauute (makkarapuu) palauttaa ihon elastisuutta sekä yhdessä Johanneksenleipäpuu-uutteen avulla pureutuu ihon UV-säteilyn aiheuttamaan vanhenemiseen ja vaalentaa ihoa. Kyllä kiitos.

Hoitoni jatkui naamiolla, joka oli Intensity mask, jossa mukana myös uusi raaka-aine ylösnousemuskasvi, joka on erinomainen antioksidantti. Silmänympärysnaamiona minulla oli Eye Contour Mask+, jossa myös tätä samaa huikeaa kasvia kaiken muun hyvää tekevän lisäksi.  

 
Tässä hoitajassa ja hoitolassa on sitä jotain. En koskaan saa vain kasvohoitoa, vaan myös sielunhoitoa, mieli virkistyy ja on niin levollinen olo hoidon jälkeen. Emme keskustele hoidon aikana, eikä meidän tarvitsekaan. Johannan kosketus ja tuotteiden vaikuttava teho riittävät luomaan tämän hyvän olon tunteen Aino Vennan pehmeän ja lempeän äänen säestäessä hoidon taustalla.

Päivitimme ihoni män hetkisen voinnin mukaan hoitotuotteita ja ostin kotiin Probioottisen seerumin kaveriksi talvea kohti mentäessä Restorative Moisturiserin sekä Eye & Lip Creamin.

En malta odottaa seuraavaa kertaa muutaman kuukauden päästä ja suosittelen ihan kaikille tätä kokemusta 
P.S. Viikonloppuna jälleen I love me -messut. Siellä varma tärppi Natural Goods Company, ihana Johanna antaa anti-age kasvohierontavinkkejä, tsekkaa myös muu huikea ohjelma täältä! Siellä piipahdan taatusti myös minä.

*) Hoito saatu
**) Sis. mainoslinkkejä 
  

Suosikit