LOL Surprise Dolls - Se viimeisin villitys


 Oletko jo nähnyt LOL-yllätyspalloja? Meidän tytöt saivat postissa jo jokin aika sitten yllätyspaketin ja se todellakin oli yllätyksiä täynnä. Näitä palloja on sittemmin bongattu lelukaupoista (esim. BR-lelut) ja laivojen tax-freestä, joten ehkä näitä jo löytyy teiltäkin. 

Tytöt tietysti olivat ihan intona, kun kerros kerrokselta he purkivat palloa auki. Kuvasin Instaan pätkän ja toisenkin, mistä tässä on kyse. Alla vieLOL Surprisen oma video.


LOL-yllätysnuket olivat tyttöjen mielestä aika ihania. Ne tuoksuivat äidin mielestä - vähän vaniljamaiselta ja nukesta riippuen, nejoko itkee, sylkee tai pissaa. Vesi on mukana tässä leikissä ja minä ohjasin tytöt kylppäriin selvittämään tätä mysteeriä, kun jotkut nukeista myös vaihtavat väriä. Ketkä - se selviää vasta kokeilemalla. 

Ensi kokeilun jälkeen, vettä ei ole tarvittu leikeissä, mikä on äidin näkökulmasta ihan hyväkin asia, niin märkiä ylläreitä ei ole onneksi löytynyt mistään.

yttäjien omat arvioinnit:

LOL-nukkeja oli kaikista hauskinta avata 
kerros kerrokselta, 
koska siinä oli se isoin jännitys. 9v

Se oli kivointa, 
kun nukke tuli ja sen vaatteet. 6v  

Nukeilla oli kivoja vaatteita ja  
koruja ja juttuja. 6v  
 
Näitä voi antaa 
vaikka kavereille lahjaksi.  9v

LOL-nuket ovat kuin nukkeja, 
joilla voi leikkiä 
kavereiden kanssa. 9v 

Ne tuoksuu ihanilta! 9v   

LOL-nuket ovat kauniita. 6v


Nukkeja voi muuten kerätä 45 erilaista. #lol #pliisäiti #dreamon 
 

*) Nuket saatu testiin.

Kommentit

Meille kotiutui viime viikolla yksi. Kovin mahtava tuntuu olevan, on ehtinyt käydä jo useampaan otteeseen kylvyssä ja nukkuu yöt pikkuruisessa sängyssään (barbien nurin päin käännetty pöytä) viisivuotiaan sängyn viereen laitetulla tuolilla. Kengät ja mekon riisuu yöksi oman sänkynsä viereen ja peittona on jonkun toisen minikokoisen nuken mekko. Kuulemma näitä pitäisi saada vielä paljon lisää. Onneksi voi kirjoittaa joulupukille ;)
Riikka sanoi…
Hei Piia, ihana hoivaaja siellä! Onneksi on Joulupukki. Hei unohdin kirjoittaa, että näillähän on myös niitä pikkusiskoja! En ole huomannut, onko kaupoissa niitä pienempiä palloja myynnissä. Täytyy tsekata ensi kerralla.

Mitä sillä salakooditarralla tekee ? Pitäiskö liimata johonkin?
Riikka sanoi…
Hei Suklaata ja shoppailua, tämäpä kummallista, että vasta nyt tuli tämä kommentti tietooni. Lähes vuosi myöhemmin tämä vastaus ei edelleenkään lämmitä, sillä en osaa kertoa, mihin sitä salakooditarraa käytetään. Toivottavasti se on sinulle.

Suositut tekstit