Vastutuskyvylle lisäsupporttia

 
Joko teillä pärskitään? Meillä olivat lapset jo pari päivää ekoilla huileilla viime viikolla. Mies on viimeiset pari päivää valitellut oloaan, mutta minä en, ainakaan vielä. Tämä on tää jokasyksyinen perus.

Sain muutamia syksyn uutuusteemakuja maisteltavaksi ja ajattelin vinkata Yogi Tean Immune Support -teestä, jota olen nyt hörppinyt useana päivänä. Katsahdin ensin teen sisältöön ja ajattelin, että Eiii kirsikkaa, se ei ole mun lempisuosikki! Minä en koskaan ihastunut Dr. Pepperiin, kuten mieheni, joka sai vuosipäivämme (17!) kunniaksi ko. juomaa 12 tölkkiä. Sai killittää ne ihan itse. 

Palatakseni vastustuskykyä buustaavaan teeheen, niin ei siinä kuitenkaan yhtään maistunut kirsikka (jeiii!). Sitä on nimittäin vain siinä kuivatussa acerolamehussa (14%) eli ei ihme, ettei ole tämän juoman dominantti maku se. Siis JATKOON!
Vaikuttavina aineksina tässä tehojuomassa paistattelevat echinacea (25%), ruusunmarja, kuivattu acerolamehu (14%), basilika (13%), kaneli, inkivääri, kardemumma, seljanmarja (4%), mustapippuri, moringa ja kiinanruusu.

Tämä tee pääsee siitäkin syystä jokapäiväiseen käyttöön, sillä jouduin tänä kesänä syömään ab-kuurin - ja vielä kahdesti ja siitä joutuu maksamaan kallista hintaa siltä osin, että kaikki hyvätkin bakteerit joutuivat lähtemään. Napsin myös säännöllisen epäsäännöllisesti maitohappokapseleita ja erityisen iloinen on tällaisista juomista, jotka tukevat elimistön omaa vastustuskykyä. Olen varautunut muutenkin näihin syksyn lieveilmiöihin, kuten viileisiin lattioihin ja kaivanut villasukat esille. Flunssaa nujertamaan olen jo siirtänyt lääkekaappiin framille myös tietyt luottotuotteet, joista kerroin viime talvena täällä. We'll beat you, don't even try

Aurinko näemmä saapui iltamme iloksi. Se paistaa silloin, kun huvittaa. Ei sadekaan oikeastaan haittaa. Lapsi muistutti eilen siitä, miten ihanaa on kun sataa. Lopetin kyyristelyn ja annoin sateen kastella. Kävelimme kotiin kaikessa rauhassa. Se oli ihanaa. Lapset ovat vaan niin viisaita.


*) Tee saatu maisteltavaksi 

Suosikit