Travel Light // Matkapakkauksista reissussa + 20% hiuskamppis


Arki alkaa monella koululaisella huomenna tai viimeistään lähipäivinä. Seuraavaa lomaa ajatellen ja nyyhkypostausta vältellen (tulisko se huomenna..) hieman matkakosmetiikasta, jos sopii.

Matkalle joutuu raijjaamaan mukanaan monenmoista tuotetta, jos haluaa pitää kiinni omasta ihonhoitoregimestään. Minua kehtuuttaa kanneksia isoja pulloja tilaa viemässä, joten matkataan mahdollisimman kevyesti. Sellaisille, joilla ei välttämättä ole jo valtavaa purkkiarsenaalia kotonaan, kuten kauneusbloggaajilla, suosittelen valmiita matkapakkauksia tai kokoelmaa pieniä purnukoita eri sarjoilta. 

Jos olisin ehtinyt aiheeseen kunnolla paneutua ennen reissua, olisin varmasti itsekin napannut muutaman pienen purkin matkaani, sillä vaikka mukanani oli minipulloja, esim. hoitsikka oli isossa tuubissa - sitä tosin käytti meidän perheen kaikki naiset (3 kpl). 

Omalla reissullamme mukanani oli ihonhoidon yleispätevä putsari - misellivesi, joka kosteutti ja puhdisti ihoa. Absolutionin L'Eau Soir et Matin rauhoittaa sisältämänsä aloe veran vuoksi ja se sisältää tasapainottavia kukkaisvesiä.  

Kosteusvoiteena ihanan Mia Höy Unelma-kosteusvoide, joka on täyteläinen ja erityisen sopiva auringonpaahtamalle iholle ja yövoiteeksi. Vinkkinä se, että Mia Höydöllä on 30 ml kokoja muitakin ihonhoitotuotteita, jotka sopivat reissujen lisäksi testikäyttöön, jos haluaa kokeilla jotain tuotetta ennen kuin ostaa normikoon.


Matkapakkaukset ovat superkätsyjä, kuten esim. Pai Instant Calm Travel Collection, jossa parin viikon satsi erityisesti herkälle iholle sopivia rauhoittavia ja kosteuttavia tuotteita. Neal's Yard Remediesillä on myös jokaiselle ihotyypille sopiva matkakit. Jotkut näistä olivat Joliesta loppu tällä hetkellä, mutta Biodellyssä niitä näyttää olevan ja Natural Goods Companylla Award-winning kit on tarjouksessa! Kannattaa tsekata ja napata vaikka jo syyslomaa varten.

Dr Hauschkan ja Dabban setit löytyvät täältä. Ruohonjuuresta löytyy myös Dr Hauschkaa. Biodellyllä on John Masters Organicsilta ja Rahualta minishampoot & hiushoidot sekä minikoossa kaikkea ihanaa hammastahnasta lähtien. Minikoot koottuna Biodellyn linkin taakse. 


 
NGC:lla on meneillään parasta aikaa hiustenhoitokamppis, mutta juuri minituotteita ei verkkokaupasta nyt löydy kuin Santen 30 ml hoitsikka. Muita kylläkin ja tarjous kantsii ehdottomasti hyödyntää. Minullakin mukana ollut ihan peruskokoinen (150 ml) Sante Family hoitsikka maksaa nyt vain reilun femman. Family sarja on muuten useamman euron edullisempi kuin sarjan muut vastaavat tuotteet. Meillä Santen Family on se perussarja, josta arkikäytössä on koko perheellä pesuaineet.Ostin reissulle mukaan Laveran hiusnaamion, mutta sille ei tullukaan akuuttia tarvetta, koska perheemme naiset suihkivat hiuksiinsa aurinkoöljyä ja se suojasi hiuksia. Käytimme esikoisen kanssa naamion kotiinpalattua ja latvat ovat kuin eivät olisi uitettu viikon ajan altaassa ja merivedessä. Tässäkin naamiossa vaikuttavana ainesosana mm. aloe vera. Se on loistokamaa!

Nyt alkaa jännittämään aamun koulumatka! Sille reissulle ei kuitenkaan tarvitse matkapakkausta - tai ehkä nessupakkaus tarvitaan. Snif! Tsemppiä sinne toisillekin koululaisten saattajille!


*) Minituotteet ja shampoo saatu
**) Sis. mainoslinkkejä
   
Suosikit