Mustalla valkoisemmaksi // Warpaint luonnollinen hampaiden valkaisu

kuva

Mikä on halpa hampaidenvalkaisu
- Rusketus

Buahhah! Vitsi, vitsi, ei se rusketus mitään halpaa ole, eikä sen puoleen valkoiset hampaatkaan, jos niitä ns. ruvetaan tekemään. 

Se sellainen Barbie-vitivalkaisuhan - ken sellaista ylipäätään havittelee - on mahdollinen oikeastaan vain hampilääkärin tuolissa. Siellä hampaistaan saa kemiallisesti vetyperoksidilla ja UV-valoilla niin kirkkaat, että silmiin sattuu. Hampaita myös usein vihloo tämän operaation jälkeen sen verran rankka käsittely on. En ole kyllä itse kokeillut, joten ei ole empiiristä faktaa tästä toimenpiteestä.

On kuitenkin muitakin - hellempiäkin - tapoja valkaista purukalustoaan. Ennen vanhaan hangattiin hiilellä tai soodalla hampaat valkoisiksi, mutta tänä päivänä tätä touhua passaillaan varoitellen hankaamisesta johtuvista kiillevaurioista.Sain*) jo hyvän aikaa sitten maahantuojalta testiin tämän Warpaint-tuotteen, joka näyttää purkilliselta mustaa jauhetta. Olen kastanut siihen hammasharjani ja harjannut hampaita pari minuuttia muutamana iltana viikossa. Hampaidenväliin jää harjauksen jälkeen hiukan mustaa, joten usein lankaa tarvitaan käsittelyn jälkeen. Vähintään muutama reipas purskuttelukerta. Vinkki: Kantsii pitää sitten suu ihan koko ajan kiinni, kun Warpaintia on suussa, trust me

Olen kuitenkin tuosta kiilteen hankaamisesta hiukan huolissani, vaikka ei kai tarvitsisi olla, koska maahantuoja toteaa sivuillaan, ettei tuote vahingoita kiillettä. Siitä huolimatta  olen nyt jatkanut tuotteen käyttöä niin, että harjaan sen hampaiden pinnalle ja annan vaikuttaa muutaman minuutin purskutellen. Sama vaalea teho syntyy tästä. Tahnamaisempaa jauheesta saisi lisämäällä Warpaintia kookosöljyyn, joka itsessään on myös tunnettu valkaisija.

Warpaint on luonnonkosmetiikan vastine vetyperoksidivalkaisulle ja se sisältää bentoniittisavea, jonka sanotaan olevan hyväksi hampaille, sillä se sisältää kalsiumia ja kaliumia. Kookoksen kuoresta valmistettu aktiivihiili puolestaan puhdistaa tehokkaasti. Luomuappelsiinin kuori, piparminttu sekä sitruunamyrtti vähentävät tulehduksia sekä raikastavat suun. Warpaint ei mielestäni maistu eikä tuoksu miltään, joten sitä on helppo käyttää herkkäsuisenkin.  

No vaaleneeko ne hampaat? Kyllä ne vaalenee, että ihan on toimiva peli. Tämä on sellainen kuurituote, jota muutamana iltana käyttää, sitten pitää vähän taukoa. Pienen muutoksen huomaa jo ekalla käytöllä. 

Joko olet testannut? Warpaintia saa Jolien lisäksi myös mm. Ruohonjuuresta, Biodellystä, Hyvinvoinnin tavaratalosta. Warpaint maksaa 37e ja purkki kestää käytössä pitkään - jos siitä ei kumoa vessan kaappiin (siltikin se kestää kauan, kröh..). 

*) tuote saatu bloginäkyvyyteen
**) sis. mainoslinkkejä   Suosikit