Mainio AW16 // Sneak preview // Artist of Tomorrow
 Ihastuin maanantaina 15/8 julkaistaviin Mainion syksyn uutukaisuuksiin ehkäpä enemmän kuin aikaisempiin mallistoihin ja ilolla kuvasimme näHarakanpesä Shopissa myytävät ihanuudet. Tämä malliston herkkä utuisuus vetoaa meihin enemmän kuin kovin graafiset ja kasarilaisuutta henkivät linjaukset, vaikka sitä kesän mallistoa meiltäkin ytyy. 

Suunnittelija Mäkinen rohkaisee lapsia vapaaseen ilmaisuun, piirtelemään tikulla hiekkaan, huurteisiin ikkunoihin, katuliituilemaan... Artist of Tomorrow -mallisto kuvaa pohjoismaista luontoa juuri silloin, kun syksy on kääntymässä talveksi hengityksen huurutessa. Se hetki ei ollut vielä tänään, kun kuvia otimme, vaan hyvin nämä sopivat myös henkäykseen lämpimästä syksyisen sateen ja ukkosen jälkeen. 

Minulla on kuvissa päällä naisten malliston mekko koossa XS. Se on minulle sopiva, hiukan jännittää kutistuuko se pesussa, koska haukkareiden kohdalta ei saisi yhtään natistua ja pituuttakaan en tohtisi lyhentää. Normaalisti käytän kokoa S/36. mä mekko on kuitenkin reilua mitoitusta, koska seuraava koko S/M oli minulle jo säkkimäinen. 
Tokaluokkalaisen paita ja pöksyt ovat niin mageet - ja mieluisat! Neiti valitsi itse haluamansa kuvauspaikan ja mentiin tietysti puistoon. Näissä mitoitus on suht normaalia, ei siis erityisen reilua. Lapsella on housuissa sama koko, mikä muissakin vaatteissa eli 134/140 cm, mutta paidassa 122/128 cm, se on malliltaan leveä. Housuissa on kiristyskumppari ja vedettiin sitä pari pykälää tiukemmalle, mutta muuten koko on ihan sopiva rennoiksi housuiksi. Malli on löysähkö, mutta ei mitkään hiphopparihaarat. 
Tänään vikaa kesälomapäivää viettävän nelivuotiaan päällä on tämä kaunis mekko, joka on tosi reilua mitoitusta - ihan vaan vinkkinä toisillekin tähän mekkoon hullaantuville. Normaalisti reilu 110 cm pitkä lapsi käyttää 110/116 cm vaatteissa, mutta tästä mekossa piti ottaa 98/104 cm, isommassa koossa hihat olisivat olleet aivan liian pitkät. Mekkoa pidettiin tänään kaverisynttäreillä ohuiden sukkisten kanssa ja kuten kuvissa, farkkuleggaritkin sopivat tämän kanssa mainiosti.

Sovitin naisten mekkoa tässä kuosissa ja se on myös reilua mitoitusta.  

Mainion mallisto täydentyy miesten vaatteilla ja kotimaisilla merinovillapipoilla sekä odotan kyllä innolla lasten ja naisten tulevia droppeja

Mitä tykkäät?

Harakanpesä Shop pakkaa nämä ihanuudet kivijalassa (Eerikinkatu 9) ja verkkokaupassa heti huomenna klo 10.30 alkaen


*) Yhteistyössä Harakanpesä Shopin kanssa. 


Suosikit