Uuuu, on aika chillaa, mut ei grillaa, tarvitaan taas villaa!Pudotin kirjaimellisesti leukani tänään auki, kun tallustin tukka pystyssä keittiöön aamukahvin keittoon. Merkittävä lumipeite havaittavissa! Olin hetken sekaisin. 

En kuitenkaan niin sekaisin, kun menin aamukahvin ja hesarin jälkeen harjaamaan hiuksiani ja mietin kummissani, että miten ne onkaan niin litussa ja ikään kuin pesua vailla. Illalla kuitenkin kävimme saunassa ja pesin lasten hiukset. Enkö todellakaan pessyt omiani? Kävin hädissäni mieheltä kysymässä, miltä pääni näyttää. Kommentti voipaketista tai viittaus mahdollisiin vaihdevuosiin ei varsinaisesti lämmittänyt mieltäni. Konsultoin asiaa myös lähikollegalta, jolta voi kysyä näinkin intiimejä asioita. Hän vastasi paremmin, ettei hiukseni näytä siltä, miltä hänen hiuksensa näyttäisivät, jos niitä ei olisi pesty. Kiitos. Olen kuitenkin hämmennyksen vallassa yhä. Pesen hiukset tänä iltana - varmuuden vuoksi. Huokaus.

Takatalvi tuo nyt vääjämättä todellisen kaaoksen eteiseen. Olen paketoinut Uggit ja villasukat ensi talvea odottamaan. Kerrankin ajoissa, ajattelin ylpeänä peitellessä karvakengät silkkipaperin sisään laatikkoonsa. Fok. Yleensä talvikamppeet retkottavat eteisessä vielä juhannuksena. Toisaalta säätila on tätä myös edellyttänyt. Huokaus.

Nyt on kuitenkin niin huikea tilanne käsillä, että alkaa taas viikonloppu. Se on hykerryttävän mahtavaa, vaikka ei jaksakaan valvoa kuin korkeintaan puoli kymmeneen.

Ihania, ihania hetkiä viikonloppuun!  


Suosikit