Insanely great viikko

gif

Ollaan jo melkein viikonlopussa. I-ha-na! 

Tähän viikkoon onkin mahtunut ihan kunnon migreenikohtaus, lähes litra maitoa keittiön lattialla(***tu jäikö yhtään aamukahviin?!), työhaastattelun toinen kierros, ohimennyt työpaikka, naamassa räjähtänyt joku hormonipommi, joka ei parane sitten millään.

Näissä nykyisissä töissä olemme ottaneet parin luottokollegan kanssa tavaksi juoda piccolokuohari joka torstai-iltapäivä vähän niinkuin we-made-it -henkeen. Hyvä tapa, mutta siitähän se migreenikin sitten varmaan sai alkunsa. Mitäs läksit.

Mutta kuulkaa, suoraan sanottuna suurinpiirtein, sellaista elämä on. Junnu Vainion vihellellessä tähän taustamusiikkia totean, että duuneja tulee ja menee. Ainakin menee. Se on varma. Kortisto odottaa aina. Sekin on varma. Siihen on kuitenkin vielä jonkin matkaa. Lainatakseni aina niin inspiroivan Esa Saarisen tämän päiväisen luennon nimeä Insanely Great Future - se on edessä, kun vaan siihen jaksaa uskoa.  

Edessä on nimittäin tälle viikolle vielä hyvän ystävän Insanely Great synttäribileet ja Sisun keikka. Siis sen Chisun, jonka biisejä mulla on huominen työpäivä aikaa opetella. Paitsi pitää käydä lounaalla jumpassa, jotta illalla näyttää mahdollisimman hyvältä - tai siis on ihan Insanely great - bilettäessä.

Sounds like a plane! Korkealta ja kovaa! 

Rok!
  

Suosikit