Tukholman keväisiä terkkuja

Hemma hos mig igen! Voi ihanaa, miten mahtava - ja pitkä - pääsiäisviikonloppu! Sitä ollaan lomailtu ja nyt vielä ehtii lepäilemään, mitä nyt suklaamunien syönniltä ehtii. 

Olimme kauniissa Tukholmassa tänä pääsiäisviikonloppuna ja tulipa tehtyä sellainen energialataus, että jaksaa odotella tätä kotimaan kevättä hymy huulilla. Meidän perheessä olikin todellinen juhlaviikonloppu, kun perjantaina juhlittiin esikoisen kahdeksanvuotissynttäreitä ja yllärinä lapsille paljastimme, että illalla biletetäänkin pallomeressä. Toista ylläriä ei paljastettu etukäteen ja olikin liikuttavaa seurata, kun serkut koputtivat hytin oveen ja lauloivat onnittelulaulun synttäritytölle!

Buukattiin Siljan DeLuxe-hytti ja se oli siitä kiva, että se oli hiukan isompi kuin A-hytti ja siinä oli parisänky sohvapedillä. Lapset ihmettelivät alkuun missä kerrossängyt! Yhtä kaikki pallomeri, lelukauppa - ja erityisesti serkut - olivat niitä tärkeimpiä koko matkalla! Ilokseen tämä juhlakalu huomasi Anne Kukkohovin Supermoodit taxfreessä! Lisää vaan luonnonkosmetiikkaa aalloille!
Tukholmassa kävelimme Gamla Stanissa, poikkesimme NK:lla ja nautimme vain kevätauringosta! Lapset jaksoivat aivan täydellisesti, kukaan ei kertaakaan valittanut, ettei jaksaisi kävellä. Vad fint! 


  Myös nelikymppistä juhlittiin parhaimmassa seurassa. Siskorakas oli jälleen junaillut katraansa kanssa sellaisen yllätyksen ja jo se, että saimme nauttia ihan oikeasti lämmittävät kevään auringonsäteet yhdessä aina niin ihanassa Tukholmassa - oli ihan parasta. Kiitos tulee sydämestä. ♥

 

Suosikit