Naistenpäivänä -20% meikeistä // Zuiin ihana Buttercup Sheer StickIhanaiset, kevät on tulossa, vaikka taivaalta sataa mitä ja kengät kastuu. Senpä tietää siitä, että meikkipussini pinta-alaa valtaa kuparin ja ruusukullan sävyt. Tässä huulille kerrassaan valloittava Zuiin Sheer Stick, sävy Buttercup. Siinä missä Zuiin huulipuna on kerralla peittävämpää, Stick on kevyempi versio, jolla saa halutessaan tehoja lisäämällä kerroksia. Jojoba, auringonkukka, aloe vera ja sheavoide pitävät huulet kosteutettuina ja viisto pää edesauttaa punan levittämistä.

Zuiin meikeistä on tullut minulle luottotuotteita ja mikäpä ettei, meikit on käytännössä tehty ruusujen nupuista. Sain Ruohonjuuresta Buttercupin lisäksi ihanan pinkin Daisy Sheer Stickin ja huultenrajauskynät Nuden ja Siennan. Nude sopii oikeastaan mille tahansa punalle rajaukseksi, se mukautuu huulieni väriin kuin nappi paitaan. Siennalla saa punaisemman rajauksen, joka tekee huulista juhlavammat.  


Zuiin lisäksi suosittelen lämpimästi edullista Benecosia. Sarjan 5-free kynsilakat eivät sisällä tolueenia, kamferia, ftalaatteja tai formaldehydiä. Sarjassa on myös loistavat silmämeikit: silmänrajauskynät, luomivärit. Samoin moniväriposkipunat ja luomivärin pohjustin, primer

Naistenpäivän kunniaksi Ruohonjuuresta saa tänään 8.3. niin verkkokaupasta kuin kivijalasta -20% meikeistä.

Ihanaa naistenpäivää tänään!
Kommentit

Mulan sanoi…
Zuii on myös mun lempparimeikkisarja. :) Huomaan käyttäväni joka päivä jotain Zuuin tuotetta lähes poikkeuksetta meikatessa. Yleensä kukkaispuuteria, se on huippu, etenkin helppoudessaan. :)

Ja silloin kun jaksan laittaa huulipunaa, niin Zuiin Sheer Stick Daisy päätyy huulilleni hyvin usein. Rakastan sitä sävyä ja sitä, että siitä saa joko tosi kevyen, joka toimii arjessakin, tai kerrostamalla ihanan punan juhliin.
Riikka sanoi…
Mulan, en ihmettele. Monta lempparia on tältä sarjalta mun pussissa. Lapset pyysivät laittamaan heillekin huulipunaa ja yllättäen Daisy oli suosikkiväri. :)

Suositut tekstit