#40 #bileet
Olen matkoilla, 
ei vastaanottoa.


tarkoittaa sitä, että nyt juhlitaan isosti ja isoja lukuja. Esikoinen juhlii ja meitsiliini juhlii. VOUVOUVOUVOUV!

En ole aiemmin kovinkaan aktiivisesti pohtinut omaa vanhenemistani, mutta näihin uusiin lukemiin olen uhrannut useammankin ajatuksen.Millainen tulisi olla, mitä pitäisi olla -kysymykset eivät ole mieltäni vaivanneet, vaan millainen nyt olen? Olen onnekas. Minulla on niin paljon. On siunaus voida lausua näin. Olen kiitollinen. 

Arjessa on toki myös kaikenlaista lähestyvää epävarmuutta, mutta en murehdi. Asiat järjestyvät varmasti, elämä kantaa. Tämän voi lanseerata voimalauseekseni, sillä se on totta. Esikoinen totesi aamulla, että ennen hän luuli, että nelikymppinen on tosi vanha, mutta eihän se ole niin, koska sähän näytät ihan kakskytkolmevuotiaalta. Jätski niin ansaittu ja popparit kans. Tikkarikin. 

Siis skål neljällekympille, ole armelias mulle. Eikähän tämä tunnu muuta kuin hyvältä, vaikka ollaanhan sitä jo  viidennelläkymmenennellä, kuten isäni muistaa lisätä. Huh, ei mennä sinne ennen 2026!  

Hauskaa, että jostain syystä hymy huulilla näitä bileitä olen odottanut, etenkin kun ainoa asia, mitä näistä uusista lukemista ajattelee, on juhlia isosti, hemmotella itseään, nauttia elämästä, läheisistä, ystävistä, pitää hauskaa, kipata skumppaa, lanseerata todellinen juhlavuosi, olla onnellinen tässä ja nyt!

Sitä paitsi, jos nelikymppisen nilkoissa vilkkkuu pupun korvat, niin ei voi olla asiat erityisen huonosti.
 
Nelikymppisen synttärilahja on tilattu Kuulto Shopista ja koska nyt juhlitaan isosti ja hemmotellaan muitakin kuin sankaria itseään, saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -15% koodilla "antakeearmoo0416" 30.4. saakka. Kannattaa kysyä brändien tuotteista suoraan Kuulto Shopista, sillä verkkokauppaan ei ole päivitetty kaikkia liikkeen tuotteita. FB-sivuiltakin voi kurkata kevään ihanuuksia, joita voi liikkeestä tiedustella.

Syntymäpäivät on ihmisen parasta aikaa vai mitä?

Ihanaa pääsiäisen aikaa ihanaliinit!  


*) yhteistyössä Kuulto Shopin kanssa

Suosikit