Tammikuun puolivälissä // Pakkaspäivien pelastussetin voittajaTammikuun puolenvälin terveiset terve! 

Tulppaanit ovat saapuneet, ihania eikö? Täällä aloitettiin uuden viikon kunniaksi maanantaina uusi elämä teemalla #10viikkoa ja ostaa paukautin kerralla muutaman kuukauden jumppia. Watam! Jos alkaa kaduttamaan - kuten esmes tänään - niin ei voi lyödä hanskoja tiskiin, kun on pistetty elämää uusiksi jo kuukausia etukäteen.

Teema #10viikkoa viittaa siihen hetkeen, kun mittarin lukemat vaihtuvat. Mä päätin eilen, että mä oon ihan huikeessa kunnossa sitten kun se hetki tulee. Ei ole ainakaan itseluottamuksesta kiinni tämä homma, hah. 

Aloitin uuden elämän huhkimalla Bodypumpissa. Viimeksi ko. lajin parissa ehkä 20 vuotta sitten. Hyvin muistui mieleen, vaikka ihan sama kuntotaso ei ollut. Huusin äsken, kun vessaan istahdin. Ollaan kohdassa älä-koske-muhun-edes-hihallasi. Olemattomat lihakseni ovat shokissa. Tänään ja eilen oli lepoa, illalla vein lapsen treeneihin, enkä todellakaan olisi kyennyt edes vaihtamaan jumppahousuihin, mutta huomenna taas - edessä keskivartalotreeni. Work it, beibe. 

Näinikkäästi se lähti tämä uusi vaihe silmään. Mutta #10viikkoa. Mä nään silmissäni vaan jonkun lihaksikkaan, selluliitittoman upeuden. Eikä siihen ole enää kuin 9 viikkoa 3 päivää. En malta odottaa. Onkohan kukaan muu aloittanut uuden elämän tammikuussa? Jotenkin veikkaisin, että on.

Hei ja iso kiitos kaikille osallistumisesta Ruohonjuuren sponssaamaan pakkaspaketin arvontaan! Teitä oli niin blogin kuin FB:n puolella ja oli ilo lukea muitakin vinkkejä ja vastaanottaa kiitoksia annetuista.

Kookosöljyä muuten voi ja kannataa käyttää myös vaikka yövoiteena kasvoilla. Ihoni voi taas superhyvin loppuvuoden räjähtelyn jälkeen ja siihen vaikuttaa varmasti myös antibakteerinen kookosöljy. Lapset osaavat ottaa pesuaineeksi kookosöljyä suihkuun ja hieroa sheavoita itsenäisesti pakkasen kurittamalle iholle. Myös oil pulling eli suussa purskuttelu on tämän ajan hitti ja ilmeisen toimivaa. Itse aloitin mutten saanut ylläpidettyä. Täytynee aloittaa pian uudelleen.

Hiusveteen olen ai-van koukuttunut ja käytän sitä pakkashiusten taltuttamiseen ja lämpösuojana. 

Tää homma on meillä hanskassa. Sitten rumpujen pärinää...

Ruohonjuuren sponsoroiman Pakkaspäivien pelastussetti arvonnan voittajaksi osui


Pauliina Kärkkäinen

Onnea!


Iloista mieltä kaikille ja ihanaa viikonlopun odotusta! 


Suosikit