Tilannekatsausta ja vinkei pukinkonttiin isoilleVastuullinen juoja

Huokaisen, että ollaan jo viikon puolessa välissä. En tiedä tosin onko se hyvä juttu, kun aika kiitää niin kovaa vauhtia, eikä joulua ole saanut edistettyä vielä yhtään. Ajatuksia onneksi on joitakin, mutta toteutus pykii. Lapsen fudistreenit pitävät huolen siitä, että kiire on töistä, kouluun ja hallille. Sitten on joulujuhlaa, pikkujoulua ja tätä joulun odotusta, josta ei vaan ehdi nauttimaan. Pöf.

Piipahdin Ruohonjuuressa eilen ja löysin kivoja juttuja, jotka olisivat myös kivoja lahjavinkkejä. Kauniita, ekologisia mukeja ja vaikka teetä, joita voisi antaakin lahjaksi - myös itselleen. Kannattaa katsoa tämän kuun tarjoukset, siellä(kin) on vinkkejä poikineen. Muistatteko muuten sen yhden joulun hittilahjan, se on tullut bäkkiin! 

*Rentouttava, jouluinen tee


Työkaverille

Jouluun kuuluu ehdottomasti myös kirjapaketti. Se on se, jonka ahmimista ei malta odottaa. Lasten oltua ihan pieniä kirjat ovat usein jääneet kesken tai niitä ei ole ehtinyt aloittaa, mutta nyt olen kunnostautunut jälleen lukemisessa enkä malta odottaa, että pääsen kirjojen kimppuun.

Kirjalahjaksi Finlandia-voittaja

Laura Lindstedtin Oneiron on sellainen, jonka haluaisin lukea. Siinä on kerrottu seitsemän naisen kuolemanjälkeisistä sekunneista. Olisi mielenkiintoista lukea, miten kirjailija kuvaa näitä hetkiä tässä romaanissa.

 

Voimaannuttavia ajatuksiaSisäinen Timantti tuo voimaannuttavia ajatuksia arkeemme ja on epäilemättä loistojatkis edeltäjälleen Sisäiselle voimalle, jota suosittelen avaamaan jokaikinen aamu.  Itseltä on välillä unohtunut ja sen on kyllä huomanneet. Kaikki. Sisäinen timantti antaa vinkkejä kuinka tulet sellaiseksi, joka haluaisit olla. En malta odottaa näitä apuja.


Must have

Basam Booksilla on myös useita paremman fiiliksen opuksia, joita mieluusti lukisin. Lapsille ja vanhemmille omat mindfulnesoppaat, jossa jälkimmäisessä opetetaan luopumaan liiallisesta kontrollista ja hyväksymään elämä as it is. Mulle tämä. Lisäksi kannattaa kurkata erilaisia selfguideja Viisas elämä -sarjasta. Löysin monta omiin tuntemuksiini sopivaa.

Joulukuun ajan saa -20% Basam Booksilta alennusta koodilla joulu15.
  


Naapurille


Sitten välillä glögiä huuleen. Mä aion hankkina lahjaksi tänä vuonna luomuglögiä töihin ja ystäville. 

Sitten ei haittaa, jos vaikka vähän ihania luksusmeikkejä tulisi pukinkontista. Kjaer Weis on Zuiin kanssa tässä samassa kerhossa. Seurailkaapa Ruohonjuuresta Zuii ja Jolien joulukalenteria. Ripsari re-fillillä on hitti, samoin voidemainen poskipuna ja ja ja...


 

Mainitsemisen arvoinen vinkki on myös se, että Mádaraa saa -30% Natural Goods Companylta tämän viikon ajan. Yli 100€ tilauksista saat LAHJAKSI Mádara joulusetin (arvo 19.95€). 

Tässäpä näitä, vinkkejä! Osaisikohan näitä alkaa itsekin hyödyntämään...


*) Sis. mainoslinkkejä


 
 

Suosikit