Joulun parhaat pelilahjat

Joulupukin kontista on kiva saada myös pelilahja. Oma suosikkini on klassikko Trivial Pursuit, jota tosin en pelaa miehen kanssa sekä Scrabble, jota kukaan ei pelaa minun kanssani - paitsi anoppi jouluna 2010. 

Tämän joulun hitit, olkaa hyvät.

Mucca pazza

 
Hajamielinen lehmä, Mucca Pazza, painoi väärää nappulaa teleportatessaan eriskummallisia eläimiä ulkoavaruudesta - nyt eläinjoukkio on aivan sikin sokin. Kuka pystyy siirroillaan muuttamaan sekamelskan taas entiselleen? 

Ja tämä peli on Vuoden peli 2015. Onko monella menossa pukinkonttiin?


+10v Afrikan tähti Retkikunnat


Kaikki perinteisen Afrikan Tähden säännöt pätevät myös tässä pelissä, mutta uudet säännöt ja peliosat nostavat klassikkopelin uudelle taktiselle tasolle. Pelaajat valitsevat itselleen hahmon, jolla on erityisominaisuuksia ja lähtevät seikkailemaan Afrikkaan. Ennen kuin timantin etsiminen voi alkaa, on pelaajien kasattava itselleen retkikunta, jonka kanssa edetä kohti päämäärää, Afrikan Tähteä. Peli ei todellakaan ole selvä Afrikan Tähden löydyttyä, sillä pelaajien mahdollisuus yhteistyöhön ja takinkääntöön pitää pelin jännittävänä viimeiseen askelmaan saakka.

Afrikan tähti on meillä ekaluokkalaisen suosikki, ollut jo pari vuotta. Tämä jatkis on kuitenkin yli 10-vuotiaille, riittääkö mielenkiinto Retkikuntien kokoamiseen, en tiedä.

Tirival kiireisille vanhemmille

Trivial Pursuit Party Heittäydy haastavaan tietokilpailuun aivan uudenlaisessa Trivial Pursuit -klassikkopelin pikaversiossa! Pelaajien on nyt mahdollista saada kolmio joka kierroksella. Pelin voi voittaa vastaamalla vain 6 kysymykseen! Jos et tiedä vastausta kysymykseen, voit käyttää apuna kysy ystävältä -toimintoa. Kun päädyt jokeriruutuun, valitse suosikkikategoriasi ja keskity lempiaihealueeseesi. Kuka on todellinen tietäjä nyt, kun säännöt ovat muuttuneet? Sen tiedätte vasta kun olette kokeilleet peliä! Sisältää Pelilaudan, 200 Triviakorttia (1200 kysymystä), korttiteline, 6 nappulatelinettä, 36 nappulaa sekä ohjeet.

Trivial Pursuit vastaa nykyajan hektisyydeen. Kun on aina kiire, ehtii pelata pikapelin. En tykkää, koska tämä tarkoittaa, että Mies voittaa liian nopeasti.


Uudistunut Alias

Tässä upouudessa Alias-pelissä selitettävät sanat muodostetaan kirjainnopissa näkyvistä kirjaimista! Kaikki pelaavat samaan aikaan! Peli sisältää korkealaatuiset kirjainnopat sekä noppakulhon. Säännöt ovat yksinkertaiset ja pelin sisältö on käytännössä rajaton! +9 vuotiaille.

Alias on loistopeli. Juuri hetki sitten pelasimme Alias Junioria niin 4- kuin 7-vuotiaiden kanssa ja se oli hauskaa. Mainittakoon, etten tässä mitään loistoäidin kruunua ala sovittelemaan päähäni, että edellisestä kerrasta on vähintäänkin vuosi aikaa..

Vinkkinä Maija Meikäläisille, jos lahja-asiat ovat vielä kesken, Anttilassa pelit ja lelut -30% ihan sinne aattoon saakka.
 


Suosikit