Yönaamiolla ihmeitä ja itseruskettava aurinkopuuteri // Ei voi kuin ♥♥♥Kevätaurinko pilkistellessään muistuttelee jälleen siitä ihanasta aurinkoenergiasta, joka kesäisin freesaa talven aikana harmautuneet kasvot. Tekee mieli kääntää kasvot aurinkoa kohti missä ikinä se lämmittääkään ja toivoa, että ne imisivät jokaisesta säteestä väriä. Omalla kohdallani tämä matka kauniiseen päivetykseen on yleensä tuskattuvan pitkä ja ne kukkahameenhelmat paljastavat kesän ensi helteillä karmeat vitivalkeat sääret, eikä kasvoihin tartu auringosta yleensä kuin punaisuus.

Blogia seuranneet ovat kuulleet jo aiemminkin Vita Liberatasta, joka alun perin tuli pelastamaan ne vitivalkoiset talvikoivet, mutta nyt ollaan jälleen uusien innovaatioiden äärellä. Ennen tarkempaa tutustumista uusiin ihmeisiin on muistutettava, että Vita Liberatan itseruskettavat tuotteethan ovat todellisia Rusketusta purkista for dummies -sarjaa, sillä näiden kohdalla ei tarvitse pelätä niitä kamalia kohtaloita, joita itse koin aikana ennen Vita Liberataa. Hylkäsinkin lopulta vuosikymmeneksi kaikki self-tanning tuotteet, koska lemuava oranssi lopputulos järkyttävine rajoineen ei ollut se, mitä tavoiteltiin, kun pyrittiin tasaamaan talven ja kesän välistä värikuilua. 

Aloitetaan ihmeellisestä Night moisture maskista, jonka ihon kosteuttava ominaisuus jo sellaisenaan olisi ihana yövoide. Tämä naamio tosiaan jättää ihon silkkisen pehmeäksi ja sen lisäksi heräät kevyt päivetys kasvoillasi. Tää on nyt sit varmaan semmoista uudenlaista 3D-teleporttaus-interaktiivisuutta, jossa nukahdat pötköttelemään aurinkotuoliin johonkin Kanarialle ja siemailet Piña coladaa vieno tuuli viilentäen porottavaa aurinkoa ihollasi... Kroohpyyh, Zzzzz... Vaikka aamulla heräätkin omista lakanoistasi +8 asteen Helsingissä, tuliaisena on yöreissaamisesta kaunis väri kasvoilla. Ei huono! 

Yönaamio kasvoilla voi huoletta mennä nukkumaan, mitään järisyttävää ei yön aikana tapahdu. Ei vaikka unessasi kietaiset sen drinkin huiviisi vähän liian nopeasti nestehukkaan ja sen seurauksena nukahdat aurinkotuoliin. Lopputulos ei ole kärtsähtänyt nenänpää, vaan hennosti päivettyneet kasvot ja piristynyt ilme. Yönaamiota kannattaa pitää niin monena peräkkäisenä yönä, kunnes toivottu vaikutus on saatu. Sitten voi pitää taas taukoa ja unessa voi olla jossain muualla kuin etelänlomalla. Hih!

Minä haluaisin myös sellaisen kuntosaliversion, jossa unessa treenaan ihan hulluna, mutta oikeasti nukun, vaan aamullapa mulla on ihan törkee six-pack ja unelmahauikset. Anyone, Motivus kuuluuko?
 No miten tää on oikein mahdollista, jaksan silmät pyöreinä ihmetellä.

Vita Liberatan hajusteettomat(!) tuotteet sisältävät sertifioituja luomuainesosia, jotka hoitavat ihoasi samalla kun rusketut. DHA eli dihydroksiasetoni on se rusketuksen tuottava ainesosa ja Vita Liberatan tuotteissa se on tuotettu luomulaatuisesta sokerijuurikkaasta. DHA:n ja ihon pintakerroksen aminohapopojen kohdatessa muodostuu kaunis rusketus ja this is when the magic happens.

Sitten se toinen must have. Itseruskettava aurinkopuuteri Trystal Minerals. Jep. Sävyjä on kaksi. Minulla Sunkissed Medium eli se vaaleampi tumma vaihtoehto. Puuteri näyttää tosi tummalta, mutta kasvoilla se on vain kaunis, ei yhtään liian tumma. Ohje sanoo, että lähdet siitä, että sipaiset poskiin varjostukset, etenen siitä tekemään niitä kolmosia eli otsalta poskia kohti takaisin ja leukaluuta kohti. Sitten kirjaimellisesti sudin vielä koko naaman kabukilla varmistaakseni, että rusketus on tasainen. 
Nopsaan loihditussa pikameikissä huulissa ja silmissä RMS Beautyn Solar ja Beloved. Kasvoilla yön jäljiltä Night mask ja Trystal minerals puuteri sudittu päälle. En meikannut kuvaa varten, vaan kuva tähän on ihan perusarkilookista. Puuteri ruskettaa asteittain, joten iltapäivän veskireissulla täytyy vilkaista uudemman kerran peiliin, että Hello there gorgeous! Rusketus tuo niin hyvää energiaa ja iloa, boostaa itseluottamusta :) - puhumattakaan, että se täydellisesti freesaa talven jäljiltä muutoin niin ankean värisen ihon.
Puuterin mukana tuleva kabuki on ihanan pehmeä ja niin loistosuti, että jo se on jo itsessään hyvä syy hankkia kevään ja kesän paras aurinkopuuteri - itseruskettavalla bonuksella. En malta olla muistuttamatta, että rusketus levittyy tasaisesti ilman kommervenkkejä. Helppoa ja siksi ihan huikeeta! Tää ylellisyys on niin #Rusketusta_For_Dummies and I love it! ♥♥♥

Toukokuun Stockan kantiseduissa Vita Liberatan tuotteet ovat vähintään -20%. Tuotteita ja RMS Beautya myy myös mm. Sister's Beauty Shop


*) Tuotteet saatu bloginäkyvyyteen.


Suosikit