Aurinkoinen iltapäivä Siljan uutuuksiin tutustumassa #siljablogtour

 

Ääni palautui osittain omistajalleen, vaikka yhä flunssa vaivasikin, päätin silti osallistua lauantai-iltapäivänä Siljan kesän uutuuksiin tutustuen. Astuttuani Silja Symphonyyn aloitin hauskan laivasuunnistuksen, joka kohdistui mm. lasten risteilytaivaaseen SiljaLandiin, laivan ravintoloihin ja yhä vielä haaveissani olevaan Commodore-osaston uusistuun Junior suiteen.

Sushi & co. pisti jälleen parastaan. Sushi oli taivaallista. Jos seilaatte kesän aikana Silja Symphonylla, suosittelen lämpimästi. Kehitysehdotuksena voisin vinkata itse ravintolalle, että valmistaisivat myös take away-settejä, ne menisivät taatusti kuumille kiville perinteisten sämpylöiden ja salaattien rinnalla.

Saimme valita Bon Vivantin valikoimasta laivan uutuusviineistä tastingiin joko St Ursula Sommelier Select (Pinot Grigio Riesling) valkkaria, Saint Seine (Grenache-Syrah) punaviiniä, Heretat El Padruell (Macabeo, Xarel.Io, Parellada) cavaa tai Pannier (Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meurier) shamppanjaa. Arvoin Cavan ja shamppanjan välillä ja päädyin raikkaaseen, snadisti makeaan vivahtavaan Pannieriin. Ei tarvinnut pettyä.

Italialaisvälimerellinen ravintola Tavoláta tarjoaa kesän risteilyillä sekä kauniita että makuhermoja helliviä annoksia vai mitä sanotte?


Hyttimme on seilatessamme poikkeuksetta A- tai Promenade, mutta eilen pääsin kurkkaamaan Junior suiteen. Mikäli haluaa risteilyynsä to-del-la-kin panostaa ja hemmotella itseään sekä perhettään, niin tämä on valintasi. Eri vuodenaikojen mukaan sisustetut hytit on suunnitellut sisustusarkkitehti Marjut Nousiainen. Hyteissä on parivuode (vuoteet saa erilleen) ja levitettävät sohvat. Hytti on peruskaksion kokoinen 42-49 neliötä. Hyttiin voi varata kahden aikuisen lisäksi max 3 lasta (2 max. 17v. + 1 alle 12 v.), joista alle 12-vuotiaalla ei ole omaa vuodepaikkaa. 
Tässä oikealla käellä näkyy Junior suiten poreamme. Suitessa kävi ihastelijoita tuon tuosta, teki mieli käydä vähän sovittelemassa koipiaan ammeeseen, mutta pitäydyin hyvin korrektissa ihailuissa

Jättikokoinen poreamme on kuin piste iin päällä tässä hyttiluokassa. Arvostan. Näkisin kyllä itseni helposti tuossa ammessa kuplajuoma ammeen reunalla. Poreet hieroisivat selkääni ja äiti vain nauttisi. Ai että.  Mielikuva on mieluinen. Todellisuudessa ammeessa kiljuisivat myös kaksi lasta ja lasi laivan shamppanjaa Pannieria, olisi jo aikaa sitten kaatunut poreiden joukkoon. Silti mä nauttisin. Ah.


 


Junior suiten makkarissa epäilemättä maistuvat myös unet. Poreista olisi ihana pötkähtää pedille ja herätä ihailemaan Tukholman saaristoa. Lapset tietysti nukkuvat olkkarin vuodesohvassa. Kuva kollaasissa.
 
No niin, nyt mä oon ihan matkakuumeessa. Ootsä?#siljablogtour #siljasymphony #vip #juniorsuite #siljakesä #risteilykuuluukesään #tukholma

Suosikit