Kesä on täällä!Kuka muu on tänään huokaillut, että "ihanaa, nyt on ihan kesä!"? Minä ainakin. Itse en päässyt kokouksista nauttimaan auringosta, mutta lasten posket punottivat illalla siihen malliin, että huomenna päiväkotikassiin pakataan aurinkovoide*). Laitoin suihkun jälkeen kasvoille aloe veraa sisältävää after sunia*) rauhoittamaan ihoa. Jos olette aurinkosuojia vailla, kannattaa hyödyntää koodi "armoo", niin saa -20% täältä

Kasveista ja mineraaleista koostuva Biosolis -sarja on suunniteltu hoitamaan ihoa luonnollisesti ja takaamaan iholle optimaalisen suojan auringon säteiltä. Tuotesarja täyttää kaikki EU:n aurinkotuotteita koskevat säädökset ja sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita.

Eskarilaiselle ostettiin kesäksi isojen puolelta bikinit (134/140 cm) - en kestä! Kuopus sai valita Crocsilta kesämenokkaat ja suosikeiksi valikoituivat melonin väriset kesäsandaalit*). Näitä on pidetty muutamasti päiväkodissa ja nyt niitä saa alkaa vähitellen pitämään ulkona, kun aurinko alkaa kunnolla lämmittää. Crocsilla on nyt verkkokaupassa kamppis - toiset kengät -50% (vain valituista pareista).

Parvekkeen nurkkaan paistoi vielä hetki sitten ilta-aurinko ja saattoi jo fiilistellä, että tätä on tiedossa koko pitkä kesä. Lapset ovat huomenna viimeistä päivää päiväkodissa ennen lomailua. Tiedossa on äidiltäkin muutamat kyyneleet, kun eskarilainen tyhjentää viimeisen kerran päiväkotinsa lokeron. Kuopuksen kanssa palataan vielä, joten se on vain so long for the summer!

 Tästä se kesä alkaa!


*) Tuotteet saatu bloginäkyvyyteen

Suosikit