Biosolis aurinkosuojavoiteet superhintaan - Päivitä aurinkosuojat nyt!Hei vettä sataa, mutta kohta paistaa! Tulin huutelemaan huipputarjouksesta, joka kannattaa tällä viikolla hyödyntää. Nyt seuraa todellista myyntipuhetta.

Tämän viikon ajan kaikki BIOSOLIS mineraaliaurinkosuojatuotteet Natural Goods Companyn verkkokaupassa -20%! Kun lisäät alekoodin ARMOO, saat vielä -20% lisäalea ja kun on ilmaiset toimituskulut, niin on ihanan halpaa! Lahjankin saat yli 60 € ostoksista. Täytyy ostaa vaan melkoisesti aurinkovoiteita, että näillä aleprossilla tulee tuo summa täyteen, mutta aina löytyy taatusti muutakin hankittavaa, jos mielii yllärilahjaa.

Sananen käyttökokemuksista Biosolisin mineraaliaurinkovoiteista. Meidän lapset käyttivät viime kesän helteillä yksinomaan Biosoliksen spf 50 aurinkosuojaa ja kaikesta uimisesta huolimatta, rasva suojasi auringolta erittäin hyvin. Nyt saat tuon saman voiteen ja siihen kaveriksi after sunin 16 €:lla blogin alekoodilla. Itse käytän tänä kesänä spf 15 ja kesänpäivän päälle viilentävää after sunia. Nyt nämä yhteensä 12,78 € täällä.

Loppuun reilu syyllistys, mikäli aikoo vain napata kaupan hyllyltä jonkun perusaurinkosuojan, että synteettiset aurinkovoiteet ovat todellisia kemikaalipommeja ja ympäristömyrkkyjä - googleta halutessasi lisätietoja tai usko kerralla. Etenkin lasten iholla niitä tulisi ehdottomasti välttää. Itse välitän myös itsestäni, joten synteettistä aurinkosuojaa en halua käyttää. Lumiukkoefektiäkään ei nykyaikaisilla, turvallisilla auringonsuojavoiteilla saa aikaisiksi, joten turha pelko pois.

Luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, luomutuotettujen kasviöljyjen ja aloe vera-geelin ravitsevan vaikutuksen ansiosta luonnolliset aurinkosuojatuotteet ovat täysin mahdollisia. BIOSOLIS on ensimmäinen sertifioitu, kattava aurinkotuotesarja aikuisille ja lapsille, sekä vartalon että kasvojen iholle.  

Nyt ei ole enää hinnasta kiinni, vaan voit valita ympäristöystävälliset ja turvalliset aurinkosuojavoiteet koko perheelle. Täältä pääset kauppaan.

Tiedoksi myös, en saa tekemistänne ostoksista latin latia tai sentin senttiä, joten osta rauhassa turvalliset aurinkosuojat itsesi ja perheesi vuoksi.

Suosikit