ÄänettömälläSit se läks. Nimittäin ääni. Nyt on kurkku kipeä eikä ääntä tule kuin pihaus. On myös muut taudinkuvaan sopivat oireet, kuten vuorotellen nenä tukossa ja vuotavana, aivastuksia, you name it. Äänetönnä nyt kolmatta vuorokautta. Kauankohan tämä kestää?

Lapset ja Mies tykkää. Ei tuu mitään, vaikka tekis mieli karjua, kun kuopus taiteili pöytäliinaan yliviivaustussilla. eilähdepesussa. Esikoinen pyytää taukoamatta koiraa ja silmien pyöräytykseni kuulemma vaikuttaa toiveikkaalta, kun pyöritän päätä, hän loukkantuu. Perusasiat siis saadaan kommunikoitua.
 Kaikista parasta on se, että just nyt täytyy juoda paljon teetä ja lämmintä, upottautua sohvannurkkaan ja nautiskella Anna-Leenasta,  joka on just nyt niin sopivaa seuraa, että saatan kuvitella, että tässä sitä vaan taas lueskellaan kirjoja, vaikka se harrastus on ollut aikalailla on hold esikoisen saapumisesta lähtien. 

Hei muistakaa ihmiset, että vaikutan myös siellä Facessa. Jos tykkäät, niin tykkää. Cheers, thanks, cheers, thank you darlings.

Suosikit