Upea Vietto ja uudet Paput esillä Choféssa
Olethan kuullut jo Vietosta? Vietto on Minna Kaartisen indie-ekomuotimerkki. Tuotteet ovat 100% eettisesti Suomessa valmistettuja. Materiaaleina luomupuuvilla, hamppu, tencel, bambu sekä ylijäämä- ja kierrätyskankaat. Tämän lisäksi tuotteet ovat todella kauniita, ja niihin kehittää huomaamattaan pakko-saada -riippuvuuden. 

Vietto - uniikki paita

Tapasin Harakanpesä Shopin kutsumana kahvila Choféssa Vieton suunnittelijan ja kuulin monta mielenkiintoista tarinaa näiden upeiden tuotteiden takaa. Ensimmäisen kuvan laukkuun on käytetty alun perin miesten paitaan suunniteltua kangasta, mutta se päätyikin laukun materiaaliksi. Monia tuotteita on vain yksi kappale, kuten ylemmän kuvan perhospaitaa.

Vietto-tuotteissa on jokin juju, on se nepparit, solmitut nauhat tai puiset lisukkeet. Vaatteet ovat muunneltavia ja mukavia päällä. Harakanpesän Marika kertoi, että Vieton mekko on hänen ehdoton suosikkinsa ja niin pehmeä, ettei sitä haluaisi koskaan riisua päältä. Ymmärrän. Itse ihastuin heti tähän(kin) ihanuuteen.

   


Mekossa on hauska nauha, jonka voi myös vaihtaa vaikkapa pitsiseksi, jos sattuu olemaan sillä tuulella. Mekko on etupuolelta tyylikkään yksinkertainen ja se voi olla täysin musta tai sitten ei, jos haluaa laittaa nauhat etupuolelle (vas. kuva). Takapuolella onkin se todellinen wau-efekti: korallinväriset nauhat ja puiset pallot -yksityiskohtineen. Need I say more?

Minna ja Marika esittelivät Vieton mekon muunneltavuutta vaihdellen neppareiden paikkaa. Nerokasta. Minna muistutteli, että väärää tapaa pukea Vieton vaatteita ei kuitenkaan ole. Sopii minulle ja aamujen haasteille.

Kaulakoruja

Vieton tuotteita saa mm. Harakanpesä Shopista verkkokaupasta sekä myös kotimyyntiperiaatteella. Voit kutsua ystäviäsi kylään ja pitää Vietto-illan. Emäntä saa sitä enemmän alennusta, mitä enemmän tuotteita tilataan. Vietto-illan voi pitää myös Harakanpesän omassa liikkeessä, ota yhteyttä kauppiaaseen. Monet Vietto-tuotteet ovat one size -mitoituksella, mutta tuotteita voidaan tarvittaessa tehdä myös mittojen mukaan. Voiko palvelu parempaa olla. Ei ollut kysymys.
  
 Saimme maistella Chofén Benin meille taikomia herkullisia tarjoiluja samalla kun keskityimme huokailemaan Vieton ja Papun äärellä. Chofé on kahvilan lisäksi myös designmyymälä ja näyttelytila jossa jatkuvasti erilaista ohjelmaa - on livejazzia lounaalla, Milonga-tanssitunteja, runoiltoja jne. Siellä voi järjestää esim. omat bileet.
 

 


Papu ja Metsänpoikanen -malliston printtivaatteet ovat tänään tulleet verkkokauppoihin ja jo meille kotiutuneiden vinoraitojen lisäksi, miten tuota oravaa nyt olisi voinut vastustaa! No ei mitenkään. Materiaali on luomupuuvillaa, todella pehmeää ja mukavaa päällä. Trust me. Been there. Rusettipipojen lisäksi myös pojille on kääntöpipoa, joka menee tietysti myös tytöille ja aikuisiin päihin. Kyllä vaan, taas on onnistuttu. Papuhyllyistä hupenee nämä kamat alta aika yksikön.

Olipa antoisa ilta käydä tutustumassa suomalaisiin tekijöihin. Hienoja naisia näiden ihanuuksien takana. Hyvä Vietto ja Papu. Arvostan. Kiitos Harakanpesä Shop ja Chofé.


Suosikit