Säihkettä ja Lumousta alkaen aamustaÄitit, tämä sivu kannattaa jättää vahingossa auki sunnuntaita silmällä pitäen... Iskät, vinkki, vinkki - tsekkaa linkki!

Aina ihana Mia Höytö on pyöräyttänyt luonnonkosmetiikkaperheeseensä kaksoset: Säihke-kasvoveden ja Lumous-seerumin! Oi onnea!

Kaksoset kotiutuivat meille pian syntymänsä jälkeen. Synttäripäivänäni maaliskuun lopulla avasin mieluisan paketin, ja nyt meitä ei voi enää erottaa. Kiitos Mia! Aamut eivät käynnisty ilman ihoa harmonisoivaa Säihke-pyyhkäisyä. Säihkeen sanotaan puhdistavan ihoa vilkastuttamalla aineenvaihduntaa sekä supistamalla huokosia. Tyynynpainaumatkin katoavat sen siliän tien, usko, usko. Koivunmahlaa, kasviuutteita sekä hyaluronihappoa sisältävä kosteuttavaa kasvovettä riittää vain muutama tippa. Tämän kun oppisi muistamaan..

Kasvoveden jälkeen ihoni on valmis vastaanottamaan seerumin. Lumous-seerumin taika löytyy koivunmahla-, ja tyrniuutteista sekä kaurasta saatavasta tehokkaasta betaglucanista. Lisäksi viimeisen silauksen seerumille antaa kauneusöljynä tunnettu arganöljy. Lumouksessa on korkea hyaluronihappopitoisuus, joka kiinteyttää ihoa ja lukitsee kosteuden iholle. Arvele! Eipä pääse kosteus karkuun, kun on ihan lukittuna ihoon. Kliks! On se tämä nykyaika.

Seerumia lämmitetään muutama tippa käsissä, jolloin siitä muodostaa hento vaahto, joka aktivoi tehoaineet. Lopuksi Lumous painellaan kevyesti kasvoille. Ah! Itse olen käyttänyt seerumin päällä vielä kosteusvoidetta, Mia Höytö Cosmetics perheen esikoista Ihanaa, mutta kesän koittaessa uskon, että pelkkä seerum riittää kosteutukseksi.

Vinkkinä vielä atooppisen ihon omaaville, meillä lapsetkin ovat käyttäneet Silkki-vartalovoidetta ja se on pitänyt - etenkin talviaikaan haastavan - atooppisen ihon hyvässä kunnossa.

Mia Höytö Cosmeticsin ihanuudet löydät täältä (tuotteet toimitetaan postikuluitta).

Tämä on rakkautta, rakkautta vaan. ♥

Suosikit