Lapselle - ja äidille - samistelupipot - Fredrikson arpoo!Fredriksonin ihanat naiset laittoivat postissa pinkkiä, mustaa ja valkoista trikoopipoa tämän päivän - ja muidenkin päivien - tähdille arvottavaksi. Pipoja on teille kooissa 52 ja 54. Pienempi menee meillä molemmille tytöille (ikää 2- ja 6-vuotiaat) ja isompi minulle (ikää jotain 35++ -vuotta).

Meillä on useita Fredriksonin trikoopipoja ja laatu on niissä kohdillaan. Trikoo on napakkaa, kestää pitoa ja pesua, eikä lörpsähdä. Aina takuuvarma menestyjä vuosi toisensa jälkeen eteisen asustekorissa (niin silloin kuin ei ole päässä.). Monet tuotteet ovat suomalaista designia, kuten myös Fredriksonin lakit ja pipot, mutta ne on myös tehty Suomessa, ja se on paljon.

Arvonnan säännöt tutut:
1) Pipoja lähtee teille lukijoille, joten jos ei vielä kuulu tähän huikeaan jengiin, niin sivupalkista pääset liittymään jäseneksi. Lukijana saat ekan arvan.
2) Toisen arvan saat tykkäämällä Fredriksonista FB:ssä täällä.
3) Kolmas arpa irtoaa jakamalla arvontakuvaa omassa blogissasi.

Kerro kuinka monella arvalla osallistut, ja mikä olisi suosikkivärisi (valkoinen/musta/pinkki) ja koko (52/54).

Arvonta alkaa nyt ja päättyy viikon päästä su 18.5.

P.S. Väri-epä-suoran Miima vastattain arpoi samoja Milla-pipoja, joten jos onni ei siellä osunut kohdalle, tässäpä uusi tsäänssi ja mahdollisuus.

Suosikit