Tonttuiluja ja teippailujaIhana itsenäisyyspäivä. Vapaapäivä. Arvostan - isolla Aalla. Vettä vihmoi taivaalta lähes koko päivän, joten sai rauhassa touhuilla (lue: siivota) ja vain olla (lue: laittaa ruokaa, lukea puolikas hesari, jne.). Tosin hiukan piti käydä keskusteluja, kun tytöt olivat toistensa kimpussa vähän liiankin taajaan. Se klassikko: juuri se lelu piti saada heti, mikä toisella oli. Ote eräästä yhteenotosta. Isosisko tuohtuneena pikkusiskolleen, joka juuri repi muumitietokoneen toisen kädestä:

- Etkö tiedä, että tuo on tosi itsenäistä?!
Perusrymsteerauksen lisäksi tehtiin lasten kanssa vähän yhteisiä askareita. Minut valtasi jälleen Anu Harkki -tunne selailtuani inspiroivia joululehtiä, ja päätin laittaa Teippitarhaan tilauksen viime viikolla. Tiedetään, että näistä Anu Harkki -tunnelmoinneista ei aina synny ihan sitä Strömsö-tulosta, mutta teipeillä ei voi kovinkaan pahasti mennä pieleen.Laitoimme Iittalan tuikut uuteen uskoon. Ei ollut vaikeeta. Olisin halunnut laittaa tuota pitsiteippiä ikkunanpieliinkin. Teippailimme hiukan lisää vähän muitakin juttuja, ja tiedoksi, että hyvin lähtee washi-teippi seinistä irti. 

Kuusikin tuli roudattua vintilltä, ja siinä kohtaa, kun sen jalkaan sain, en jaksanut miettiä kuusen stailausta pätkääkään, joten lapset saivat hoitaa sen. Voi olla, että pehmolelut eivät jatkossa toimita kuusenkoristeiden virkaa...
 
Suosikit