Huh-hah-huh-hah!En kai taas alitajuntaisesti siteerannut Frederikiä tuossa otsikkokentässä. Ei tykkää. Ei tykkää. Ei tykkää.

Semmoiset terveiset vaan, että kyllä on ollut niskassa perskules ihan jumalaton stressi. On ollut niin VkV-viikko, että olen äärimmäisen kiitollinen, että ollaan perjantaissa, vaikka ei tässä vihellellä vieläkään.  

Aamulla ei ollut kaikki pukinasiatkaan kondiksessa, mutta nyt on. Huomenna perheemme tyttöjengi aloittaa virallisen joulun matkaamalla halki Suomen - tai no lähes puolen Suomen, ja siitä se Joulu sitten alkaa.

Alkuviikosta jaksoin ahdistua vielä siitä, etten ehdi nauttimaan joulunodotuksesta pätkääkään. En vaan saa koristeltua tuota kuusta loppuun, vaan siinä killuu ne lasten asettelemat koristeet, jotka he laittoivat itsenäisyyspäivänä. En ole käynyt itkeskelemässä kauneimmissa joululauluissa, enkä yksilläkään joulumarkkinoilla, enkä edes ole katsonut Stockan jouluikkunaa. No tämän kuittaan näin perjantaina, että semmoista se elämä joskus on.

Lahja-asiat ovat suurilta osin edistyneet siten, että luotto Itellaan on erittäin korkealla, eikä mitään yllätyksiä saa ilmetä. Mummolaan on matkannut lajittelukeskusten kautta paketteja, ja haluaisinkin kiittää kaikkia tahoja, että tällainen järjestely on mahdollista. 


Viisiuotiaan laatima toivomuslista: Sukia ja aluspaitoja. Voi minun vaatimattomat tyttäreni...

Kertauksena ihan itselle ja ukille ("Viititkö käydä postissa, kun oon pari pakettia tilannut.."):

- Akateemisesta (kahteen (!) otteeseen - kirjat kun on -20% kantiksille!)

- Stockalta (vinkki: kaikkee mahdollista -20% ollut tässä männä viikolla kantiksille!)

- Finnish Design Shopista (ihan itelleni! tai koko perheelle.)

- Ballotista (jotain jo tuttua, mutta eri muodossa)

- Ecodealista (kaikkea ihanaa! P.S. Suosittelen Cattierin herkän ihon savinaamiota. Huippu lahja itselle, ystävälle (tai anopille vähän liiankin ihana - vitsivitsi!) 

- Busstopista, mutta niillä onkin niin erikoispalvelu, että sieltä tuodaan ihan käteen tilaukset. Hihhih! Jos muuten etsitte isille huippuhanskoja, niin Norse Project-Hestra hanskat saavat erityismaininnan. Kannattaa soittaa putiikkiin ja kysyä.

Menkää näihin bannereista tai muista linkeistä. En jaksa linkittää.

Olen nukahtanut jo kaksi kertaa klo 21 jälkeen, ja vielä pitäisi joulukalenteriin taikoa joku tarra. Ei oo paljoo. Jaksaa, jaksaa!

Ihanaa joulutouhotusta sinne jokikiselle!
Suosikit