Ihan kivat joulukorttipuuhailutOli suoranainen ihme, että suurin osa joulukorteista selvisi eilen postiin. Jos ei olisi näin nuuka ihminen, ihan rauhassa postittelisi kortit maanantaina, kun olisi niitä rauhassa viikonloppuna askarrellut.

Meillä tehtiin näin:

Tilasin valokuvat Ifolorilta. Ostin 35 kappaletta kaksiosaisia korttipohjia Tiimarin konkurssipesästä (ks. viittaus: nuuka). Menimme nuoremman lapsen joulujuhliin torstai-iltana, jossa jo huokailin, että olisi sitten joulukorttipuuhailua myöhään iltaan. Että huhhuh vaan. En ihan arvannut mitä vaiheita vielä tuli eteen.

Ensinnäkään liimapuikkoa tai valokuvatarroja ei löytynyt. Ei sitten mistään. Kunnes löysin yhden kuivan liimapuikon, yhdistin kuvan ja korttipohjan havaitakseni, että ne peevelit eivät käy yhteen. Kuva on pari milliä liian pitkä. Ei tykkää. Ei tykkää. Ei tykkää. Ei tykkää. Kiitos muuten isosiskolle tuon selviytymismantran jakamisesta. On auttanut monessa haastavassa tilanteessa. Pystyy niinku menemään siihen ikävään tilanteeseen jotenkin paremmin. Tai sitten ei.


Visiivuotiaan taidonnäyte konkurssipesän korttipohjiin. Ilman stressiä. Äiti voisi ottaa mallia, miten niitä kortteja tulisi tehdä.

Mitä tekee rouvaäiti? Lähtee Akateemiseen kirjakauppaan juuri ennen sulkemisaikaa ja vain löytääkseen tyhjät laarit korttipohjaosastolta. Ei tykkää. Ei tykkää. Ei tykkää. Ei tykkää. Tunsin verenpaineen kohisevan korvissa. Kunnes laajensin katsantokantoani, ja huomasin seinän kokoiset korttipohjat, joihin kymppikuva kirjaimellisesti katoaa. Näihin  kuoret. Check. Hinta oli kuitenkin hiukan eri kuin konkurssipesän korttipohjilla (jälleen viittaus: nuuka), joten arvotin nopeasti ystäväni ja sukulaiseni ja päädyin ostamaan niitä vain kymmenen kappaletta. Tämän lisäksi luin kellosta, että ei v-ttu, näissäkin menee koko yö. 

Kotiin rymisteltyäni, olin iloinen, että esikoistyttäreni oli vielä hereillä, jotta sain hänet osallistettua joulukorttiaskareluihin. Nyt liimaat tämän teipin siihen nuin, ja sitten siihen päälle toisen nuin. Heihei, älä pötkyile siinä, vaan molemmilla käsillä. Keskity nyt vähän. Ai että, sitä semmoista leppoisaa, ihanaa joulutouhuilua. Awww niin hyvä mieli. 

Aloitin illalla pukinkontin täyttämisen. Klikkailin kahteen verkkokaupoissa. Vinkkinä Akateemissa kantiksillle -20% täältä. Stockalta miesten vaatteet ja urheilu -20% täältä.


Ihanaa tää joulunalusaika!


*) Sis. mainoslinkkejä elämäänne helpottamaan.


Suosikit