Keikkakalenteri ja Fatboy juniorit -20%

Meidän perheen keikkakalenteri joulukuulle: Ti-ti Nalle ja Robin. Arvaa perhejako? Jep jep. Äiti Ti-ti Nalleen kuopuksen kanssa, ja esikoinen Robiniin iskän kanssa. Kukakohan tämän keksi? No tulipahan nähtyä se Ti-ti-perheen uusin tulokas -  nimeltään Trioli. Mietin, että kyllä siinä on taas nimellä paiskattu, kunnes esikoinen tämän kuultuaan illalla löysi ärrälleen ihan oikean paikan hoettuaan tätä nimeä. Muissa ärrä-sanoissa kirjain vielä pysyy sitkeästi kurkussa. Onko siellä muuten muita pieniä kurkku-ärräläisiä? Onko mennyt iän myötä ohi vai tarvittaisiinko jo pian puheterapiaa?


kuva

Vielä Ti-ti-kokemuksesta. Meillä ollaan niin HC-faneja, että istuttiin kuin tatit ihan eturivissä, siihen saakka, kunnes se perhanan Torsti Torakka aloitti keikan. Siitä alkaen kaksivuotias aneli kotiinpääsyä. Hei haloo! Mikä järki? No sitten tuli onneksi ne nallet ja glitter-Riitta, joten jotenkuten päästiin shown loppuun. Kävi se lapsi lopulta ne kaikki nallet halaamassa, joten suurta traumaa ei saattanut jäädä, vaikka läheltä piti.

Niin ja se vielä. Ihmettelin, mistä se siinä lämpiössä aina välillä pölähti, ikään kuin tuulahdus nuoruusvuosilta. Oikeassa olin. Äidit ja iskät nappailivat jalluja, fisuja ja lonkeroita naamaansa ennen keikan alkua. Olin pakotettu silmien pyöräytykselle, vaikka tavallaan ymmärsinkin ironian. Silti tiukkanutturaisena henkilönä jäin miettimään, oliko siltikään tarpeen tarjoilla tiukkaa viinaa lastentapahtumassa. Aika monelle se nimittäin maistui.  

Picture this: jouluna 2013: (äiti) uurastuksen päätteeksi kuusen alla kirjan ja konjakin konvehtien kanssa. Ai että!

Hei, vinkiksi muuten  Finnish Design Shopin kamppis 15.12. saakka. Pukinkonttiin ihan kohtuukokoinen paketti. Kenellekähän se on... Meille tämä tuli esikoiselle lahjaksi, mutta Fatboy Junior on löytänyt paikkansa meidän olkkarista, johon allekirjoittanut itsensä iltaisin yhä useammin hivuttaa. Yhtään isompaa säkkituolia meille ei mahtuisikaan, ja tämä kulkee lastenhuoneen, olkkarin ja kesäisin parvekkeen väliä vaivattomasti. Harvoin alessa, paitsi nyt.

Niin ja oletteko tsekanneet FDS:n jouluvinkit? Aika monta juttua voisin toivoa pukinkonttiin. Taidanpa muuten toivoakin. ;) Tsekkaa täältä. *) Sis. mainoslinkki

 
 
FDS

Suosikit