Joulu oli täällä


 


Terve. Ei ole ähkyn alle urvahdettu, on vaan yksinkertaisesti oltu joulun keskellä, jolloin on tärkeämpää nauttia läheisten seurasta, ja sahata rosollia tarjolle joulupöytään, kuin tehdä mitään muuta.

Vaan niin se tänäkin vuonna kävi niin, että se joulu tuli, oli ja meni. Tuosta noin vain. Nyt eletään jo tapania, paikkakunta on vaihtunut, ekaa iltaa anoppilassa, eikä täälläkään ole lunta, joten on ihan sama vaikka hukuttautua alennusmyyntien huumaan. Stockalla -40%, ale myös Finnish Design Shopissa, -15% koodilla SECRETSALE15 Reimalla -30% ja Busstopilla -40% koodilla NYSALE välipäiväale uudenvuodenvaihteeseen, joten olkaa valppaita.

Joulupukki oli täällä niin antelias - jälleen kerran - että alet eivät vielä varsinaisesti houkuttele, vaikka hyvä olisi parhaat napata päältä, mikäli jotain hankintoja aikoo tehdä. Saldoa tosin en joulun jäljiltä ole vielä uskaltanut kurkkia. On vaan vielä joulun jälkeinen haikea olotila, joka tulee siitä, että on niin kiitollinen, miten hyvä porukka meillä on. Iso kiitos ♥. Oli lunta tai ei, mutta siitä se joulufiilis tulee, kun saa olla rakkaiden kanssa.

Joulun hiteiksi nousivat Chi Chi Lovet. Kaikki neljä tyttöä saivat nuo koirat laukkuineen. Voi sitä ihastelun ja rakkauden määrää. Muutenkin pukki jakoi lähes kaikki lahjat siten, että kaikille tytöille oli samat sisällöt - vain koot vaihtelivat. Ihanat PoPin raitayöpaidat, ne aivan ihanat Paade Moden villahousut (pakkanen - ala joutua!), Pomp de Luxin ihanat paljetit, leggarit ja shortisetit, ja vaikka mitä - aina kertaa neljä. Toteutimme tätä myös perheen miesten kohdalla. Kyllä oli isä, lankomies ja oma Mies mielissään, kun saivat nauttia joulusta samanlaisissa pyjamissa, ja merinovillaisissa kalsareissa. Awwww! Tarkkasilmäinen huomaa Lumoan-samistelua sisaruksillakin kuusenkoristelussa. Hihhih!

Joka joulu isosisko vinkkaa tontuille kirjatoiveestani, jota ei tarvitse ääneen lausua, ja niin tänäkin vuonna. Koko talo kuorsaa, joten minä ja Mies napataan kirjat käteen, ja aloitetaan se ihana jouluun kuuluva perinne (ei oksennustauti). Minä aloitan Bridget Jonesilla. Se on juuri sitä, mitä kaipaan tähän hetkeen. Ei se joulu  vielä olekaan mennyt ohi.

*) Sis. mainoslinkkejä

  

Suosikit