Tämän viikon tasapainoilulle, cin cin!
Sunnuntai-illan moiccu!

Viikonloppu starttasi piipahduksella Olympiaterminaalissa. Silja Linen alkoholiton drinkkilista on päivitetty ja kävin maistelemassa parit uutuudet. Sain myös ítse tehdä oman drinksun ja saipa siitä Napue GT alkoholittoman kilpasiskon. Siitä tuli aivan erinomainen, kuten instalaiset saivat todistaa. Maistakaapa laivan baarista Green and Red -drinksu, kun seuraavan kerran seilaatte Silja Linen aalloilla. 

Viikonloppu alkaa olla noin muuten paketoitu, mutta vielä ehtii jotain näpertää ennen uutta viikkoa. Täällä on viikonloppuna tyhjennetty vinttikomeroa ja voi apua, mikä homma siinä on ollut! Muutaman kerran pyyhkäisi sellainen epätoivon aalto, mutta siinä kohtaa iskin kanahäkin luukun kiinni ja marssin rehelliselle kunnon burgerille Hietsun torille. Se auttoi akuuttiin tilaan. 

Tänä aamuna aamukahvin jälkeen palasin ja kappas vain, kiertoon menevää kamaa oli kannettu kohta käytävään isolla kädellä ja tilanne vintillä on muuttolaatikkoja vaille, sanoisinko ihan, että skit bra! Tosin toin tänne alas sortteerausta vaille ihan pieniä vaatteita ja kortteja ja ja ja, miten voisikaan jotain 44 cm potkareita laittaa yhtään mihinkään, ei mitenkään. Konmarituksessakin idea on, jos jokin juttu antaa jotain tunnetta, niin silloin sen voi pitää. Eiks se näin mennyt, jotenkin? 

Muuttaminen on nyt osoittautunut tähän mennessä triljardien muistettavien ja hoidettavien asioiden - not to mention - pakkaamisen myötä sellaiseksi urakaksi, että melkeinpä pitäisi lailla määrätä jokainen muuttamaan vaikka vähintään viiden vuoden välein, niin pysyisi tämä homma monella tapaa paremmin hanskassa.

Onneksi oli näin ihanat helteet koko viikonlopun, että kovin montaa tuntia en kumpanakaan päivänä homehtunut vintillä, vaan tänäänkin nautin perheen kanssa uimarannalla auringosta ja pehmiksestä (suklaavaniljasekoitus). Melkein sateita toivoisi, niin malttaisi nämä pakkaushommat hoitaa.

Nyt eteisen monitoimirojukaappi vielä tänä iltana käsittelyssä. Onko kenellekään muulla samanlaista?

Ihanaa iltaa!
 

Kommentit

Suositut tekstit