Prinsessoja jäällä ja nukketeatterissaKuva: Nukketeatteri Sampo

Ihana viikonloppu meneillään! Nyt on ollut kaikkea mahdollista ohjelmaa ja on ollut tosi ihkua ja jännää. Perjantai-iltana kävimme lasten kanssa katsomassa kutsuttuina Nukketeatteri Sampossa Prinsessa Ruususen. Esitys kesti 40 min. ja yleisössä oli aika pieniäkin, jotka keston puolesta varmasti jaksavat olla. Näytelmässä oli kuitenkin hyviä haltiattarien lisäksi se yksi pahis, joka oli osattu tehdä pelottavaksikin, vaikka melkoisen hyvin hyvät haltiattaret hurmasivat pahaa pois.  

Tarina oli se klassinen ja onneksi hyvä voittaa pahan. Tytöt tykkäsivät kovasti tarinan lopusta ja heihin teki myös vaikutuksen sen, että lapsille jaettiin ruusut ovella, joten eriyisen hyvillä mielin lähdimme kotiin. Tai jouduttiin kyllä poikkeamaan vielä Nukketeatteri Sampon kahvilasta, sillä siellä oli juuri paistettuja munkkirinkileitä. Ei tarvinne tähän mitään lisätä. Lauantaina vuorossa oli Elsa ja Anna. Disney on Ice hurmasi. Mukana meillä oli peltorit ja molemmilla lapsilla ne olivatkin korvilla, vaikka mielestäni ääni ei tuutannut niin täysillä kuin pari vuotta sitten, kun olimme serkkujen kanssa samassa produktiossa. Pelottavat kohdat olivat pakollisia tässäkin, mutta niitä oli lähinnä koominen lumihirvio, joka muistutti puhallettavaa vaahtokarkkia. Sudet kirkkaine silmineen taatusti säikäyttivät eturivin lapsia, kun yksi susista tavoitteli tassullaan heitä. 

Tytöt rrrakastivat ja pelottavat kohdat menivät nopeasti ohi ja rakkaus voittaa aina, joten ei mitään painajaisia näistäkään hetkistä ole odotettavissa. Hieman jo hiipunut Elsa ja Anna -fanitus roihahti taas liekkeihin ja matot saivat viihtyä ulkona tuulettumassa, kun lapset tekivät piruetteja ja luistelivat niin sisällä - kuin myös tänään ulkona. 


Ihania kevättalven säitä odotamme jatkossakin mieluusti, tänään oli superkaunista. Lumet ja jää saa vielä pysyä, kiitos tästä. Äiti menee ensi viikolla kaivelemaan mummolan varastoja, josko vanhat luistimet vielä olisivat jossain tallessa.   

Tänään hemmotellaan myös telkkariviihteellä, kun tähdet tanssivat ja iki-ihana Rimis palaa! Ihkuu, ihkuu ja vielä kerran ihkuu! Hetken vielä on viikonloppua!

 

Suosikit