Karkkia, leikkiä ja kevätihanuuksia

Tytöt lomailivat hiihtolomaviikon, mutta äiti ahkeroi töissä. Pohdimme kaikenlaisia minireissumahdollisuuksia, mutta viime viikonloppuna kun olimme mummolassa serkkujen luona, niin päätimme jättää matkasäädöt väliin ja olla pääosin kotosalla. Toki tytöt kävivät isänsä kanssa hoplopit ja uimahallikeikat, vaikka koti pysyikin tukikohtana.


Viikonloppuun mahtuu aina leikkiä ja edelleen ykkösenä tyttöjen yhteisissä leikeissä pysyttelee Sylvanian Families. Äiti tykkää, että telkku pysyy kiinni ja leikit sujuivat sopuisasti. Kuvasta voi itse päätellä onko tässä menossa hellä tykkäys vai jo melko voimakas rakkaudenosoitus. Hihi.Kävimme eilen myös tyttöjen ehdoilla kaupungilla. Tämä tarkoittaa sitä, että äiti ei todellakaan hoitanut mitään omia juttujaan, vaan tyttöjen toiveiden mukaisesti kävimme karkkikaupassa. Äidille tässä on opetellua, ettei huikkaisi, että yksi nopea juttu vain.
 

   
Lounastimme perinteisesti Cafe Esplanadissa lohikeitolla - tämäkin oli tyttöjen valitsema paikka. Keiton kanssa tulee ihanan pehmeää focacciaa, jota pyydetään aina vähän ekstraa. Jälkkärit luonnollisesti olivat Roobertin herkun tarkasti valikoidut karkit. 

Roobertin herkku löytyy nyt myös Eerikinkadulta ja aika sopivasti miltei Harakanpesä Shopin naapurissa. Tytöillä oli karkkikaupassa päällä kotimaisten Papun ja Aarrekidin tämän kevään mallistoista yläosat, jotka ovat tosi mieluisia. Aarrekidin Valley -hupparissa on supersöpöjä hahmoja, joita viisivuotias ei malta jättää tutkimatta. Kurkkaa instasta lähäri. Huppari on 120 cm vaatteissa pääosin 110/116 cm käyttävällä.

Harakanpesä Shop pullistelee nyt muitakin kevätuutuuksia, sillä itselleni kävin ostamassa itselleni uutta officelookia Papun uudesta mallistosta ja Mainio pyyhältää kirkkaine kesäsävyineen putiikkiin ensi viikolla. Kuva äitistä ja mekosta instassa

Linnea-paita on Papun uutta ja se oli koululaisen ykkösvalinta uudesta mallistosta. Se onkin kauniin korallinen, persikka ja Dream-teksti tuntui vetoavan englantia jo melkoisen hyvin taitavaan lapseen. Mallistojen ihanat sävyt tuovat kesää aina vaan lähemmäs! Meillä esim. Papulla ja Aarrekidillä paljon käytetty pehmeä luomupuuvilla on vaatteissa suosittu matsku, sillä vaate ei saa tuntua päällä kovalta, karhealta tai yhtään vaikealta mistään kohdasta, muuten se jää pitämättä. Mitoitus aika normi. Meillä 134/140 cm ja on ihan snadisti kasvunvaraa.
 

Tytöt saivat ostettua karkkiherkut ja viikonloppu saa yhä jatkua! Vielä ei muistella, että aamulla herätään aikaisin. Onneksi kohta on pääsiäinen!

*) Tyttöjen yläosat saatu
  

Suosikit