Kuka eka Megastarilla? Maistiaiset neitsytmatkasta Tallinnaan

All aboard! Tere, tere täällä sitä ollaan ja viikonloppu on käsissä. Paras fiilis! Jos suunnittelet viikonloppureissua Tallinaan, niin tässä tulee maistiaisia Megastarin neitsytmatkallta. Hyppäsin viime viikonloppuna suoraan räntäsateesta upouuteen laivaan ja korkkasimme uuden laivan median edustajien ja muiden kanssamatkaajien kanssa seilaten kohti Tallinnaa.

Olin viimeksi käynyt pikkujouluristeilemässä Tallinnassa toisen varustamon kuljettamana ja täytyy sanoa, että todella tervetullut tämä uusi, freesi botski. Tunkkaiset kuluneet pinnat ja tekstiilit loistivat poissaolollaan, Vertti Kivi ja Samuli Hintikka - Megastarin suunnittelijaduo - olivat pistäneet parastaan. Minun silmääni miellytti Megastarissa se uudenkarheus, joka näkyi kaikilla pinnoilla lattiasta kattoon. 


Lasten leikkihuoneestakaan ei vauhdin lisäksi designiakaan puuttunut. Mikä on uutta ja tervetullutta on leikkihuoneen screenit, jotka näkyvät ainakin Fastlanelle ja ilmeisesti myös buffapöytään. Itse kävin reissussa tällä kertaa yksin, enkä tosiaan pitänyt screenejä silmällä, mutta perhematkalla nämä ovat loistokeksintö. 

Lapset kun syövät nopeammin kuin vanhempansa, jotka vitkuttelevat alkupaloja, pääruokaa, jälkkäriä - juustoja ja vielä makeaa, vaan eipä haittaa. Sinne vaan leikkihuoneeseen kiipeilemään ja piirtämään sillä aikaa, kun äiti ja iskä miettivät, mistä puhuisivat. :D No ei vaan, hauska idea! Leikkihuone on ihan buffetin vieressä.  Run along now kids! Jos buffa on a bit too much, etenkin jos on nauttinut Tallinnassa vatsan täyteen, niin tarjolla on myös à la cartea, kahvilaa, Fast Lanesta saa itse koottua ateriansa. Megastarilta löytyy nyt myös Double Whopper eli Burger King. Kaikki nämä varmasti suosittuja, kun jotain varmasti matkan aikana tulee syötyä.


Megastar on panostanut myös ostoksiin, sillä taxfreessä saa shopata nyt kahdessa kerroksessa. Laivalta löytyy tietystikin myös terveysosasto, missä on kaikkea muodikasta, kuten kuivatettuja mustikoita ja vaaleanpunaista himalajan suolaa. Ostin. Myös siskolle. Skumpat ja suklaat ovat myös maininnan arvoisesti edustettuina. Lähtivät tuliaisiksi.


Luonnonkosmetiikan valikoimaa toivoisi laivojen tax freestä aina vain ja enemmän, mutta ilahduin Megastarilla siitä, että haluamani Mádaran soothing deodorant, herkän ihon dödö oli jossain kamppiksessa, näiden hinta oli about puolet siitä, mitä maissa. Ja kyllä, tykkään tosi paljon tästä, että ostan myös normihinnalla, tsekkaa linkki, mutta kyllä puolet on puolet. Vähän kyllä harmittelen, etten ostanut yhdelle ihananalle kohta 13-vuotiaalle tätin tytölle tätä.   
     

Moni voi ajatella, kun matka Tallinnan kestää vain pari tuntia, että mitä järkeä on varsinaisesti satsata mukavaan matkustamiseen. No minäpä kerron? Ihan siitä syystä, että esim. Comfort Loungessa, jossa me matkasimme, saa istua omalla paikallaan rauhassa, katsella ikkunoista merimaisemia, syödä ja juoda sekä jättää tavaransa omalle paikalleen, eikä tarvitse raahata mitään mukanaan laivassa. Sitting lounge, joka kuuluu matkan hintaan, on myös suljettu, hiljainen alue. Tänne mahtuu 300 matkustajaa.  


Välttämättä hyttiä ei tarvitse päiväreissulle varata, mutta nekin loistavat uutuuttaan, joten jos on pienen vauvan tai vanhemman mummon kanssa matkaava, niin mikä jottei, kyllä passaa hytissäkin levätä.Kapteeni Sõstra esitteli meille komentosiltaa ja mm. takanaan näkyvää laivan lippuvalikoimaa. Varmasti puhdasta sattumaa, että lippu nimeltään Whisky viittaa siihen, että laivaan tarvitaan lääkäriä. 

Laivan kapteeni Vahur Sõstra

No ihan pakollinen puoliselfie! Oltiin Tallinnassa, kun komentosillalle kävi käsky.
Tyyrpuuriin vai paapuuriin?

Kävimme myös tsekkaamassa Sea Pubissa laivan shown, joka onneksemme oli aivan muuta kuin perinteinen karaoke, jossa perinteisesti juostaan elämän vallihaudoissa tai ollaan enemmän tai vähemmän aikuisia naisia. Divet Show yllätti ja oli todella viihdyttävä. Alla video, joka esittelee näitä tähtiä, joita Megastarilla tapasimmekin useamman.    
Ja ei kun Tallinaa kohti. Täytyy myöntää, että on ehkä vaikeaa tämän reissun jälkeen buukata matkaa muualta kuin Megastarilta


*) Pressimatka
**) Sis. mainoslinkin 


Suosikit