"Voidaanko pliiiis lakata kynnet?"No nyt voidaan! 

Olen ollut aika tiukkis kynsilakkojen ja kaikkien kemikaalien kanssa, erityisesti mitä lapsiin tulee. Minua harmittaa suuresti, kun kaikki Elsat, Annat ja muut prinsessa iholle laitettavat tuotteet on kuorrutettu sellaisella myrkkyarsenaalilla, että sinne kaupan hyllylle jäävät shampoot ja muutkin ihanat. Kynsiä on meillä lakattu harvakseltaan muutenkin ja silloin, kun on, käytössä on ollut mahdollisimman vähän myrkylliset lakat. Kynsilakkahan ei kuitenkaan voi olla täysin myrkytön, muuten se ei yksinkertaisesti pysy kynsissä.Nelivuotias tekee itse manikyyrin itselleen!

Eikähän sen lakan lapsilla tarvitsekaan pysyä! Ranskalainen Nailmatic on vesipestävä lakka ja aivan paras vaihtoehto lasten käyttöön. En ole koskaan antanut lasten itse lakata kynsiään, koska iho/pöytä/lattia/vaatteet. Voi miten ylpeä oli meidän neljävuotias, kun hän sai itse lakata kyntensä - ja vielä iskänkin kynnet! Uu mikä glitterkynsi meidän isistä tuli. Hih.


Lakka kestää hyvin kevyen vesipesunkin, mutta sitä ei saa hangata yhtään, muuten se lähtee pois - ja tämä onkin sen idea. Lakka on helppo levittää ja on kaunis - äidinkin kynnellä! #pitihänsenkokeillaSain maahantuojan lounaskutsun kuulemaan ranskalaisen brändin perustajaa Nailmaticista. Myös aikuiset saavat oman versionsa lakasta Suomessa kesällä. Mitä itse odotan paljon, on laventelin tuoksuista kynsilakanpoistoainetta, joka ei sisällä asetonia. Saapa nähdä, aletaanko meilläkin näkemään karkkiautomaattien sijasta - tai ainakin vierellä - tällaisia? Toivottavasti! 
Nailmatic sarjalla on lakkojen lisäksi tulossa myös kivannäköisiä ylläripaketteja, jotka pitävät sisällään tietysti lakan, sitten värikynät pakkauksen värittämiseen, ilmapallon ja jonkun ihkun ranskalaisen karamellin. Hauska synttärilahja kaverisynttäreille!


 


Ekaluokkalainen välillä kyselee, saisiko hän meikata. Yleensä vastaan Voi sinua... ET SAA. Joskus hellyn ja kaivelen jonkun huulikiillon hänelle, joskus annan laittaa poskipunaa ja luomiväriäkin, mutta ne ovat tietysti äidin laadukasta luonnonkosmetiikkaa, mutta huom. äidin. Eli ei hyvä.

Nailmatic on tuomassa kesällä ihanan lasisen huulikiilto roll-onin. Muistatko, oliko sinulla se mansikanmakuinen huulikiilto pienenä? Minulla oli. Nämä huulikiillot ovat onneksi aprikoosiöljypohjaisia ja aivan huikean ihanan tuoksuisia. Tällaisen äiti lupaa heti hankkia omaksi meikiksi, ehkä saattaa livauttaa yhden omaankin meikkipussiin.

Hei tällaisia ihania juttuja! 

Nailmaticia myy mm. Ombrellino, Biodelly (mainoslinkki yllä), Pino, Bebes, Popup kemut.

Ja jeiii... Ihanaa, valoisaa, ilomielistä viikonloppua!
 
 
  

Suosikit