KKK - Kevättä, katupölyä ja kaveribileitäBileitä, bileitä. Niitä meidän perheessä on riittänyt viimeisen viikon aikana. Ekaluokkalainen piti kaverikemunsa torstaina. Ohjelmassa ei ollut kamalasti mitään suunniteltua ohjelmaa, sankarin toiveena oli kepparihevosten hoitaminen. Minä syötin jäätelöä ja popcornia lapsille. Hyvin meni.

Perjantaina oli myös duunin bileet. Ei jaksanut kuitenkaan jatkaa mihinkään officelta, kun jo iltapäivällä aloitimme kippaamaan - kahvia (kaljaa), kahvia (kaljaa) - eiku tietysti skumppaa, mut ei sitä kollegiaalista seuraakaan loputtomiin jaksa - hah! - joten tulin jo puolikasin ratikalla kotiin.

Urheileminenhan se on joutunut kärsimään tässä jatkuvassa nousuhumalassa. Tämän viikon saldo so far on yksi tunnin rääkki tiistailta. Säälittävää ja se aiheuttaa kamalaa morkkista. Intervallibody oli kuitenkin sen verran kova, että jossain vaiheessa tuntui, että pääsiäisbiletys oli mennyt selkeästi överiksi, koska polvi vain lakkasi nousemasta combat-osuudessa. Kenties tästä loppuun rääkkäämisestä johtuen pidän tuosta tiistai-iltapäivän tilttauksesta eniten näistä kaikista. Ohjaaja on sekä erinomainen kuittailija ja piiskuri. Tänään tämä löysäilijä saa luvan löytää itsensä pumpista. No excuses.


Cooleimmat kevättiput

Viime yö meni kuopuksen kanssa hulinoidessa. Ihana kevätaurinko houkutteli liian vähäiseen vaatekertaan ja lapsi oli yöllä tulikuuma. Annoin lääkettä ja nyt ei ole onneksi kuumetta. Ihme nousu ja lasku. Itse hieroin kutiavia silmiäni siihen malliin, että aamulla peilistä katsoivat verettyneet nuppineulan kokoiset pisteet. Huh. Pakko hakea jotain antikatupölytippaa jeesimään.


Katupölyä taas ilmaan
Jää päiväksi leijumaan
Katupölyä taas nousee
Mun mieleni turruttaa
Tulis sade joka
Huuhtoisi kaupungin
Huuhtoisi muistotkin susta pois
Niin ehkä helpompi jatkaa ois.
- Tuuli

Ekaluokkalainen lauloi Tuulin biisiä niin sopivasti tähän hetkeen, että lainataan sitä tännekin. Blogiin tulossa maailman paras dödövinkkaus sekä kaunistava vinkki kalkkilaivan kapteeneille. Enjoy, sunnuntai vasta puolessa!


P.S. Muista Kuulto Shopin -15% ale koodilla "antakeearmoo0416"
  

   

Suosikit