Kesän sävyä kasvoille itseruskettavasta kasvovedestä ja muut Eco by SonyatKesä tuu jo! Meillä odotetaan kovasti lämmintä kesää ja sitä, ettei tarvitse takkeja//housuja//lapasia//pipoja. Vielä näyttää siltä, että tovinen saadaan vielä odottaa, vaikka kevätaurinko onneksi jo tervehtiikin!  

Kesää ei tarvitse toimeettomana venttailla, sillä kun peilistä kurkistaa talven harmaannuttanut, väsynyt naama, sitä voi piristää melko pienillä toimilla. Olen viime vuosina löytänyt erittäin toimivia ja turvallisia*) tuotteita itseruskettavien maailmasta ja koska olen luonnonkosmetiikan puolestapuhuja, esittelen tässä nyt viimeisimmät todelliset löytöni siltä saralta.  

*)Turvallisia tässä kohtaa tarkoittaa sitä, että kuka tahansa toropainen voi huoletta levitellä näitä voiteita, eikä tarvitse hiekkapaperilla rusketusrajoja sen jälkeen raspata piiloon. Kädet kannattaa pestä levityksen jälkeen, mutta muuten perusidea on sama kuin kosteusvoiteen levitys. Turvallisia tarkoittaa myös INCIä. Eco by Sonyan ruskettava sävy tulee pääasiassa kaakaosta. Tykkään!Rusketus - olkoon se UV:ta tai purkista - alkaa siitä, että ihan ekaksi kuorit talven kuivattaman, pölisevän ihon pois. En ole koskaan aiemmin harrastanut kuivahierontaa ja sehän on ihan mahtavaa, ainakin tuolla Eco by Sonya -rukkasella. Kyllä alkoi veri kiertämään säärissä! Goodbye selluliitit! Pink Himalayan Salt Scrub kuorintavoide itsessään on tällaiselle sitrusrakastajalle aivan unelma, joka on totta tuossa putkilossa. I-ha-na! Ja iho on kuorinnan jälkeen kuin se kuuluisa vauvanpeppu. Iso suositus! 
Sanotaan nyt sananen tästä brändistäkin. Eco by Sonya on australialainen sertifioitu, vegaaninen sarja ja olen superintona näistä superiiseistä tuotteista, joilla saa iholleen juuri sitä kaivattua hehkua, joka antaa lupauksen kesäs. Ihkua tässä tosiaan on jo tuo yllähehkutettu pohjatöihin suositeltu Himalajan suolakuorinta, joka kirjaimellisesti karistaa talvi-ihon tiehensä ja pohjustaa kesäihon päivettymistä varten. Kuorinta muuten kannattaa tehdä kuivalle iholle kuivahieronnan päälle

Kuorinnan jälkeen voit odotella pari vuorokautta - tai sitten vain kuivata ihon - ja levittää joko iisiä, asteittain päivettävää Winter Skiniä ihollesi. Tällä tuotteella suosittelen aloittamaan kalkkilaivan kapteenin karkoitustoimet.

Toinen rohkeampi vaihtoehto on Invisible tan, joka menee ns. suoraan asiaan. Saat kauniin rusketuksen yön aikana. Kätevää. Tässä kannattaa sen verran katsoa, ettei polvet, nilkat ja kyynärpäät tosiaan ole kuivat, jotta vältyt tummemmilta kohdiltaLakanat eivät mene miksikään, joten voide pintaan, köllimään ja aamulla heräät Bahama-tunnelmissa. Tykkään, tykkään! 
Sitten lopuksi esittelyssä se crème de la crème, joka on jopa parantanut minun leuanpielten hormoninäpyt, vaikka usein itseruskettavissa on valitettavan usein ihoa tukkeuttava vaikutus. Tämä itseruskettava kasvovesi - Face tan water - ansaitsee kosmetiikan nobelin, sillä sitä jopa suositellaan seka- ja akneen taipuvaiselle iholle. Herramunjee, että tämmöinenkin hoitava ja ruskettava tuote on keksitty. Halleluja.

Kyllä se on vaan ihana fiilis, kun laittaa pitkän talven jälkeen itseruskettavaa ja peilistä katsoo takaisin hehkuva, kaunis iho - eikä se vaadi paljon. Iso suositus ja peukku Eco by Sonyalle. Nyt kannattaa suunnata Ruohonjuureen, siellä koko sarja huhtikuun tarjouksena. 

Tänään meitsiliini suuntaa Luonnonkaunis -messuille Messukeskukseen ja uskon, että tämä sarja on sielläkin yksi suosituimpien joukossa. 
*) Tuotteet saatu testiin

Suosikit