Meitsi on tullu bäkkiin - ruskettuneempana kuin koskaan


Heippatiheippaa!

Blogi on huilinut viime päivät, kun meitsimandoliinous on huidellut maailmoilla. Tiedän, kaipuu on varmasti ollut karmeaa, mutta eipä hätää, täällä ollaan - ja ruskettuneempana kuin koskaan. Aaaah! Instaseuraajat tietysti olivat mukana matkassa, joten ovat tietoisia, että jossain muuallahan sitä ollaan oltu kuin pelkän päätteen ääressä.

Ruskettuneisuuteen on pari syytä: Ihan ehta etelän UV-aurinko, jonka lisäksi ihan puhdas fake tan. Kertoilin aiemmin jo täällä luonnonkosmetiikan uusista ihmeistä - itseruskettavasta sarjasta Eco by Sonyasta, johon ihastuin täysillä. Vielä muuten ehdit saamaan kauniin kuullon huhtikuun tarjoushinnoilla. Hanki ainakin klassikko Face tan Water!

Juuri ennen lentoani etelän aurinkoon, sain kutsun poiketa Ruohonjuuren kauneushoitolaan Eco by Sonya Self tan-hoitoon ja ihana Leena taikoi mun koko kropan Bahama-lookalike rusketuskuntoon alta aikayksikön. Kuvassa ennen ja jälkeen nuo lenksottavat sääriotokset - ilman filttereitä.


Whoaaah! Melkoinen väriero. Varpaankynnetkin saivat matkalakan kotona, joten after-kuva on ehdottoman parempi kaikin puolin. Iho kuivahierottiin ja hoidettiin nopeasti imeytyvällä Invisible tan -voiteella, koska toivoin syvää rusketusta. Toinen ukkovarpaani otti lähtiessä sen verran osumaa tukisukistani, eikä saanut tästä syystä ihan tasaista väriä, mutta lisäsin itse hiukan Invisible tania kotona varpaan seutuville ja väri tasaantui hienosti. 

Kasvoille laitettiin Face Tan Water, jolla olenkin ylläpitänyt ja syventänyt kaunista rusketusta. Olen myös meikannut ja kuvassa on käytetty huikeaa hinta-laatusuhteet kunnossa olevan Bohon poskipunaa; sävy Rose, luomivärejä; rose ja glaise, ruskeaa eye-lineria. Ripsillä Zuii; musta ja kulmakynä; taupe.
Huulissa ja poskipäillä RMS Beauty Master Mixer, huulivoide Crazy Rumors Spiced Chai.Etelän aurinko, josta juuri sain hetken nauttia, ei juuri omaa väriä radikaalisti muuttanut, koska kohteessa vallitsi mikroilmasto - tarkoitti siis sitä, että sataa-paistaa-sataa-tuulee-paistaa-tuulee-sataa. Kohteessa sain olla muutenkin vain 3 päivää. Yhtä kaikki tarkoitus ei ollutkaan paahtaa ihoa karrelle. Kuitenkin sen verran aurinko tarttui, että self tan -tuotteita on nyt kiva käyttää syventämään että ylläpitämään päivetystä.

Sen verran konkreettisesti aurinko muistutti vaaroistaan, vaikka olin laittanut UV-suojat iholle, niin päänahkaa en suojannut. Balmuir ei ollut tietoinen matkastani, eikä ymmärtänyt lähettää minulle ajoissa Panamahattua, niinpä lotraan nyt Weledan hiusvedellä snadisti arkaa päänahkaani. 
Hiusvesi sekä viilentää että hoitaa ja nämä vedet ovat olleet käytössäni jo jonkin aikaa ja tykkään niistä kovasti. Usein talven aiheuttama ominainen päänahan hilseily ja kuiva hiuspohja saa todellisen avun hiusvedestä.

Hei, joko siellä iho muuttaa väriä kohti kesäisen kaunista täniä? Terveisin runoilijasielu Riguli

P.S. Pian tulossa tarkempaa reportaasia kauniista mummoparadisesta, jos innostut joskus poikkeamaan.


Tuotteet saatu bloginäkyvyyteen**  
  

Suosikit