Kevätihanuuksia Kuulto Shopista jopa yli -30% + sis. alekoodi

Teksti sis. alekoodin

Etsin itselleni jotain tosi kivaa synttäreiden kunniaksi ja löysin sattumoisin ihanan putiikin nimeltään Kuulto Shop. Tämä liike on loimaalaisten oma aarre, mutta internetkansa pääsee myös osaksi tästä löydöstä. Verkkokauppaan päivittyy pikku hiljaa lisää tuotteita, mutta kannattaa olla yhteydessä suoraan liikkeeseen puhelimitse tai sähköpostitse, jos mielessäsi on jokin kaupassa myytävän brändin tuote. Liikkeen FB-sivuja seuraten, näet mitä ihanuuksia kauppaan on tullut. 

 
Kuva Kuultoshopista


Löysin itselleni Minna Parikan Bunnies tossut, mutta samalla myös paljon muuta. Kuulto Shopissa on saatavilla mm. ByPiasin  pellavaiset vaatteet, Balmuirin ihanat huivit, Lumin laukut ja pussukat, L:a Bruketin voiteet ja pesuaineet, Ril's, Katri Niskasen luomukset ja todella laaja valikoima Marimekkoa kotiin sekä ylle. Niin tykkään!


Kuva Kuultoshop


Sain Kuulto Shopiin huhtikuun loppuun saakka -15% alekoodin "antakeearmoo0416" normaalihintaisiin tuotteisiin. Vinkkinä myös, että verkkokaupasta löytyy Minna Parikan ja Marimekon vaatteita isommallakin alella. Nyt kannattaa tsekata kevään uutuudet ja ihanuudet vaikka jo vappujuhliin! Tämä tarkoittaa sitä, että pitää pitää vappubileet - tai mennä jonkun toisen vappubileisiin. Ei sillä väliä, kunhan on bileet. Hih!Suosikit