Pihlajaa seurasi Nokkonen - #newmadara

Kohteessa Linnunlaulu

Ei liene yllätys, että allekirjoittanut on todellinen purnukkahuokailija. Viime vuodet olenkin mielenkiinnolla seurannut luonnonkosmetiikan uutuuksia ja kertonut niistä innoissani myös täällä. Nimittäin yksikin synteettistä kosmetiikkaa kriittisesti arvioiva kuluttaja on aina ilo minulle. 


Nokkonen, siitä suomalaiset tykkää!

Syksyisen arkihässäkän keskeytti niin tervetulleesti Mádaran julkkarit. Monelle lienee tuttu Kemikaalicoctailin Noora Shingler, jonka Mádaran Pihlajavoide, erityisesti vartalovoide kuuluu myös minun kylppärikaappini klassikoihin. Shingler on jälleen uuden edessä. Pari päivää sitten lanseerattu Nokkonen tuskin jää edeltäjänsä varjoon.

Mádara jatkaa menestystarinaansa kahdella uutuustuotteella, jotka ovat Sensitive Daily Defence voide ja kosteuttava DD-suihke. Suihke ei ole suoranaisesti kasvovesi eikä misellivesi, vaan miedosti tuoksuva, kosteuttava ja piristävä suihke. 

Nokkosvoiteesta pidän erityisen paljon. Se tuoksuu snadisti, mutta väitän, ettei mitenkään häiritsevästi herkkäihoisia ajatellen. Nokkosella on milteipä taikavoimia, sillä se suojaa ihoa erilaisilta ympäristön ärsytyksiltä. Nokkosen ainesosat, kuten lehtivihreä, B, C- ja K- vitskut, karotenoidit ja pantoteenihappo (B5-vitamiini) sekä mineraalit tasapainottavat ja rauhoittavat ihoa. 

Suihketta pidän laukussani ja suihkuttelen sitä kasvoilleni kesken päivää. Se piristää ihanasti. Noora S kertoi, miten suihke virkisti myös pitkällä lentomatkalla ja herkän ihon tuotetta voi hyvin käyttää myös lapsilla. Absolute must-have. Huomioitavaa tosiaan on se, että tuoksu on myöskin suihkeessa niin mieto, että myös iskät voivat käyttää näitä molempia tuotteita. 


Villiruokaa à la Sami Tallberg

Saimme herkutella Sami Tallbergin taikomalla villiruoalla, joka maistui niin hyvältä. Viinit meille tarjoili Ekowine. Ei tarvitsisi hokea, niin hyvää montaa kertaa, mutta tässä tapauksessa tälle ei voi mitään, koska kaikki vaan oli niin hyvää. :D


Mádaran tuoteperheeseen syntyi Nokkonen, Mádaran perustajan Lotte Tisenkopfa-Iltneren sylissä viisikuukautta sitten syntynyt oma vauva, joka jaksoi bailata lähes yhtä myöhään kuin minä. Siis melkein klo 21 saakka. :D

Tapasin tooosi kivoja ja mielenkintoisia ihmisiä, kuten myös Mádaran perustajan Lotte Tisenkopfa-Iltneren. Keskustelimme mm. atooppisen ihon hoidosta ja kerroin hänelle, miten pihka-tervasalva ja karitevoi nitisti infektoituneen lapsen ihon ja Lottea kiinnosti kovasti, mitä voiteessa oli. Jos Mádaran tehtaasta alkaa piakkoin tulemaan tervalle tuoksuvia hoitotuotteita, aion kyllä ottaa kreditsit itselleni. Tshihi! 
Julkkaribileet jatkuivat Kalliossa Noora S:n työhuoneella, jossa ihastuneita huokailuja aiheutti fantastinen tapetti sekä vihreä kasvusto seinällä, trendikkäin seinäryijy pitkään aikaan.


Hetki ennen "puhetta"-

Ekowinen tarjoilut jatkuivat jatkoilla (skumppa - niin hyvää), samoin monet muut herkut, kuten Kiwa juureslastut (saa Ruohonjuuresta) ja Goodion raakasuklaat päätyivät ääntäni kohti ja minä olin onnellinen.

Kiitos hauskasta illasta monille uusille ja vanhoille. Nokkosvoidetta ja suihketta saa tällä hetkellä Natural Goods Companysta. Pian varmasti muualtakin.

 


*) Sis. mainoslinkkejä

Suosikit