Liikkatunnille ja vinkki lapsen kasvukipujen lievitykseenEka tai tarkalleen ottaen puolikas viikko koulua on takana ja uusi viikko odottaa aamulla. Ekaluokkalaisella alkaa liikuntatunnit ja pohdimme, että perinteinen verkkapuku vielä puuttui. 

Tänä viikonloppuna saa XXL:stä 25% alennusta, joka edesauttoi asun hankintaa ja nyt on niiiin staili koululainen aamulla ulkoliikkatunneilla viilettämässä.

Esittelin vastattain Magnesium Body Butterin, joka on ollut itselläni viime aikoina erittäin aktiivisessa käytössä. Olkapääkipuni on nyt helpottanut, eikä sitä särje laisinkaan. Sain lääkäriltä diagnoosin solisluun alueen kulumasta, josta kipu siis johtui. Olen hieronut olkapäähän vartalovoidetta ja Nordic Healthiltä saamaani suihkutettavaa Sensitive Magnesium Oilia, joka sopii muuten hierottavaksi myös kasvukivuista kärsivien lasten kolottaviin raajoihin. Öljyn hierominen auttaa kipuihin ja hierominen rentouttaa lasta. Öljy sopii kuiva- ja herkkäihoisille.
Käytän itse suihketta vartalovoiteen kanssa siten, että suihkutan öljyä ensin ja hieron vartalovoita siihen päälle. Nythän on käynyt niin, että minusta on lähes kuin varkain tullut urheilija - lenkkeilen iltaisin - jolloin magnesiumia sisältävät tuotteet ovat erityisen hyväksi havaittuja kolottaviin ja mahdollisesti kramppaaviin pohkeisiin.

Olen nimittäin vetäissyt täysin kylmiltään juoksulenkkejä, niin on koko kroppa ihan titityy, kun ei meinaa tajuta, mitä se tekee. Se on kyllä ihan mahtavaa vaan - eikä ole krampannut, kun olen suihkutellut Magnesium Oilia. Tätä voi myös käyttää sisäisesti, mutta olen päätynyt suihkuttamaan suoraan pohkeisiin ja olkapäähän. 20 suihkausta vastaa 150 mg magnesiumia. Täytyypä kokeilla myös suun kautta.

Ruohonjuuressa on elokuun kamppiksena mm. Sensitive Magnesium Oil. Nordic Healthin tuotteita saa myös Natural Goods Companysta täältä*).

Arvatkaapa. Meidän koululainen ja toinen pieni nukkuvat, mutta mä lähden vielä vähän...lenkille!


  

*)Mainoslinkki 


 


Suosikit