Bottle vai Butter - Magnesiumilla rypyt sileiksi


Moni popsii magnesiumia purkista, aivan kuten minäkin olen tehnyt, mutta en tee enää. Sain testiin Nordic Healthin Magnesium Body Butterin - ja juuri oikeaan aikaan - nimittäin olkapääni on alkanut jälleen herjailemaan. Ai miten niin ajattelit, että vanhuus ei tule yksin? Mitä se Meriläinenkin horisi Hesarissa ilman ironian häivääkään, että Tukka saa harmaantua, naama rypistyä. Whaat? Scrollasin monta kertaa kolumnia alas löytääkseni loppukaneetin, jossa todetaan, että paitsi ei oo ihan pakko, jos pitää huolta itsestään. Sitä ei löytynyt. 

Jonkinlainen häiriötila minulla nyt on joka tapauksessa ollut jo parisen vuotta, kun tuo olkapää ajoittain oikuttelee. Alkuun ajattelin, että kyseessä on joku ergonomiakysymys, mutta sittemmin olen töissä pompannut istumaan Active sitting pallolle, eikä kipuilu johdu asennosta, väitän. Olenkin diagnosoinut olkapäässäni vaikuttavan kiertäjäkalvosimen tulehduksen, mutta onhan se nyt aikamoista, että sanotaan ko. sairauden olevan alle 40-vuotiailla harvinainen, mutta se alkaa lisääntyä 40. ja erityisesti 50. ikävuoden jälkeen ja saavuttaa huippunsa 60–80 vuoden iässä. Olen siis harvinainen tapaus.

Tilasinkin nyt ihan oikealle tohtorille ajan tuota olkapäätä varten, niin kuullaan virallinen diagnoosi ja kenties fysioterapeutti sitä myös katsoisi. Nyt olen kuitenkin hoitanut vaivaani 100% puhdasta luonnonmagnesiumia sisältävällä ihanan samettisella Magnesium Body Butterilla ja voiteen hierominen olkapäähän auttaa akuutissa kipuilussa. Olen myös tilannut Nordic Healthin magnesiumsprayn, jota voi suihkuttaa suoraan kipukohtaan.
Ilokseni opiskelin, että magnesium ei vain hoida hermostoa ja lihaksia sekä toimi loistoapuna esim. suonenvedoissa (just-ne-yölliset-ylös-nanosekunnissa-vedot!), vaan magnesium on myös tärkeä ainesosa solujen uusiutumisessa sekä kimmoisuuden säilyttämisessä. Jätä siis kauppaan ne ryppyvoiteet, jotka rypistävät ihoa entisestään ja keep it simple. Magnesium Body Butterissa on magnesiumin lisäksi vain  karitevoita, kaakaovoita, kookosöljyä sekä E-vitamiinia - eikä muuta tarvitakaan.

Body Butter vartalovoide on ihana paksua ja sitä kannattaa hieroa iholle vähän kerrassaan, muuten se vaatii hiukan työstöä imeytyäkseen. Ehdottoman loistotuote koko perheelle. 

Nordic Healthin tuotteita saa nyt kamppishintaan Ruohonjuuresta. Suora osoite Body Butteriin on tässä.  Magnesium-tuotteita on saatavilla myös Natural Goods Companyllä.*)


*) Mainoslinkki


Suosikit