RMS Beauty // Raakaa kauneuttaLupasin lisää RMS Beautya ja täältä tulee! 

Sisters Beauty Shop*) lähetti minulle, luonnonkosmetiikan lähettiläälle, RMS Beauty meikkivoiteen "Un" cover-upin, voidemaiset - Lip2Cheek huuli-/poskipunan ja Eye Polishin. 

Kirjoittelin täydellisestä väri-/peitevoiteesta täällä ja olen yhä vaan samaa mieltä - jopa vielä vahvemmin, jos suinkaan mahdollista. Ihoni voi erinomaisen hyvin, iho on kuulas ja uskonkin kookosöljyn antibakteerisen vaikutuksen olevan vahvasti tämän takana. Olen kokeillut meikkivoidetta mattana mineraalipuuterin kanssa, mutta lempisuosikkini on kuulas, pelkkä "Un"

"Un" cover-upin yhteydessä kerroin, mitä se piti sisällään, samaa minimalistista linjaa noudattavat Lip2cheek ja Eye Polish - tarkan ja varsin ymmärrettävän INCIn voi opiskella Sister's Beautyn verkkokaupan sivuilla. Sieltä löysin myös RMS Beauty tuotteiden valmistusprosessista mielenkiintoista tietoa, jota osin lainaan tekstini tueksi tässä.

Se on selvää, että näissä tuotteissa kyseessä on luonnonmukaiset ainesosat ja niiden lisäksi RMS Beauty tuotteiden teho pohjautuu raakakosmetiikka-ajatukseen. Ei tule ehkä ajateltua, että suurin osa kosmetiikassa käytettävistä ainesosista käyvät läpi pitkällisen prosessin aina puhdistamisesta erotteluun ja korkeissa lämpötiloissa kuumentamiseen ennen tuotepurnukkaan päätymistä. Liiallinen käsittely ja kuumentaminen useimmiten tappaa myös iholle hyödylliset ravitsevat ominaisuudet. 

Raakaruoalle on ominaista, että vältetään ruoan kuumentamista yli tiettyjen lämpötilojen, jotta ainekset säilyisivät mahdollisimman ravinnerikkaina. Sama ajatus pätee myös raakakosmetiikassa. RMS Beauty käyttää tuotteiden valmistusprosessissa niin minimaalista lämpöä, että kaikki ainesosien sisältämät puhtaat entsyymit, vitamiinit, antioksidantit ja muut ravintoaineet säilyvät vahingoittumattomina ja voimme hyödyntää ihollamme niiden tehon ja hoivan. 

RMS beauty is about aliveness and pure, life force.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että kunhan muistan ottaa omaan ruokavaliooni säännöllisen raakakakkujen nauttimisen, niin tämä kauneuden määrä tulee olemaan aivan mittaamatonta. Hihi!
Tällä triolla on menty nyt useampi viikko ja kuten olen useaan kertaan todennut, se täydellinen meikkivoide on nyt hyppysissä ja siitä ole superduperiloinen. Pieni purnukka vaikuttaa olevan myös riittoisa, alkuun mietin, kuinka kauan se kestää, mutta vaikka käytän tuotetta päivittäin, niin siitä ei ole juurikaan huvennut. 

Eye Polish on voidemainen luomiväri. Siinä on upeasti väriä ja intensiteettiä saa, kun lisää luomiväriä. Eye Polishin kanssa on muistettava, että luomelle ei laita kosteusvoidetta, korkeintaan puuterin pohjusteeksi, sillä muuten - ja senkin kanssa - Eye Polish kasautuu luomelle jossain vaiheessa. Tämä ei ole kuitenkaan turmioksi, sillä Rose Marie Swift kehottaa levittämään sormella kasautuneen luomivärin uudelleen luomelle ja homma jatkuu! Itse olen kokeillut niin primeria (luomivärin pohjustusaine) ja puuteria - tai pelkkää puuteria alla, mutta jossain kohtaa tuotteen oma öljyisyys tekee sen, että luomiväriä täytyy korjata. Tästä huolimatta, Solar on käytössäni harva se päivä.     

Lip2cheekin Beloved on myös todellinen keeper, joka sisältää pigmenttiä niin paljon, ettei tarvitse miettiä, onko huulissa punaista vaiko Punaista. Tosin tässä kohtaa voit itse määritellä väriasteen syvyyden. Tuotetta voi käyttää säästellen, sillä siitä saa intensiivisen värin jo ihan yhdellä kerroksella. En useinkaan käytä huulirasvaa punan kanssa, sillä - joko osaatte laskea yksi plus yksi - se on se kookosöljy yksi niistä kosteuttavista taikaöljyistä mm. jojoba-, argan- ja auringonkukkaöljyn joukossa. Rrrrrakastan!

Kauniit ruusuposket saat, kun täppäät sormenpäällä pienet pallot poskipäille ja sen jälkeen levität värin sormilla poskipäillesi. Helppoa. Tuotteitahan voi levittää siveltimillä tai ilman, jälleen kerran muistutan, että kookosöljy aktivoituu sormien lämmössä ja levittyy iholla kauniisti.

Vinkiksi Sister's Beauty Shopissa RMS Beauty ja koko valikoima ilman postikuluja!

Alla vielä inspiraatioksi Rose Marie Swiftin haastattelu. Mikä iho ja mitkä huulet! Ihanaa uutta viikkoa! ♥

*) Tuotteet saatu

Suosikit