Crocs-kesä @ clogsparty // Supercoolit ClassicitPäätimme viettää keskiviikko-iltaa muutoinkin kuin taistelemalla silmätippoja eskarilaisen silmiin ja  koukattiin kurkkaamaan Crocsin kesäkengät. Pienet vieraat saivat koristella #clogsparty lahjaCrocsinsa*) ja äiti treenata, miten ne himputin jibbitzit saa niistä pienistä rei'istä sisään. Se ei ole voimalaji. Tai sitten on.

Noita koristeita löytyy muuten mm. Star Wars -faneille ja kun otin serkkupojille sellaiset mukaan, niin sain ihmetellä illalla, mitä ihmeen Luke-I-am-your-father -murinaa kassista kuului. Ehkä se Yoda ei ihan tuota lainia sanonut, mutta mä en muutakaan tunne ja idea on siis se, että se jibbitzi puhui. Tämä sarjassamme: nykyajan ihmeitä.

Äiteille ja isille oli myös kesäuutta. Tämän kevään Mini Rodinin Picoista tuttu persikka on Crocsilla meloni. Sama herkkuväri toistui monessa eri mallissa ja näin itseni kulkemassa kepein askelin, vaaleissa kesäfarkuissa ja melonikengissä kuumalla kesäbaanalla. En malta odottaa. Kesäbaanaa ja kepeitä askelia. 


Kevytkenkäläinen - kirjaimellisesti


Löytyi myös kesätrendeihin kuuluvia

Colourblockeja  


 


Seuraavassa varoitus, älä anna Frozen-fanin nähdä seuraavaa, jollet halua kuulla: 
Oi äiti, mun on pakko saada nämä. 

Lapsethan huokailivat ihan ääneen. Sitten seuraa todellinen jymy, nimittäin se, joka on pitänyt Crocsin Classicia sopivana käytettäväksi vain jossain puutarhassa, niin voi kurkata Vogueen täällä. Muutama apila takapihalta koristeeksi ja vot, sitä ollaan muodin kärjessä. Arvatkaa kuka myös nappasi mukaansa just nuo fashion Classicit? #normcore #äitikinonstaili*) clogsit ja jibbitzit saatu

Suosikit