Hullua torttua ja muita vinkkejä

Hullut päivä syksy 2014

Huhhuh, nyt ollaan jälleen Hullujen päivien äärellä. Onko keltainen kuvasto jo hiirenkorvilla? 

Kannan henkilökohtaisesti suurta huolta siitä, että kuvastoon on ilmaantunut Hullu torttu. Miksi? Jos ne perinteiset hullut munkit on pantu tauolle, niin se on melkeinpä kriisin paikka. Niitä meidän lapset odottavat noilta päiviltä eniten. Se on taatusti myös sellainen aikuismuisto, jota muistelevat isona. Hyvällä tai ei, mene ja tiedä.

Kuvastoanalyysia laatiessani syksyn 2014 Hullut päivät tarjoavat perinteiset Vikingin gore-texit, joista äidit tappelevat, kunnes laarit ovat tyhjät. Steltonin termari on hyvä sijoitus. Meillä on ja sitä on kiva pitää esilläkin. Iittalan Nappulaa on tarjolla pidempi messinkinen versio. Se on kaunis. 

Tarjolla on myös niitä ikuisia haaveita Sarpanevan padasta ja Kitchen Aidista. Olen ihan vakuuttunut, että minusta tulisi oikea keittiöiden kuningatar, jos omistaisin edellä mainitut. En luultavammin omista näidenkään hulluttelujen jälkeen.

Astu tästä sisään Hulluille päiville. Pääset tekemään muistilistan ja aamuseiskalta kliksuttelemaan ostokset koriin. Onnea matkaan!
  
*) Sis. mainoslinkki 

Suosikit