Loman loppu yllätti lomailijan


Huomenna alkaa arki. Uusi arki. Uusi työ, joka oli vielä epävarmaa tänään ennen puolta päivää, kunnes yhtäkkiä siitä tulikin varmaa ja uusi työsuhde alkaa aamulla klo 9.00.

Miten uuteen työhön orientoidutaan tällaisen kesän jälkeen? Kesän, joka aina vaan jatkuu. Jälleen aamulla nuuskin ikkunasta ilmaa toisten vielä nukkuessa. Ihan kuin olisi pitkällä etelänlomalla, poislukien ne kamalat roskisten hajut, jotka pelmahtavat aina jostain kulmalta - siellä etelässä

Tytöistä on tullut kesän aikana taas niin paljon isompia ja jos vaan mahdollista, ihanampia, en kestä. Koko heinäkuu ja vähän elokuuta on saatu olla yhdessä. On vietetty ihanaa aikaa kotona, mummoloissa ja rakkaitten kanssa. Olen kiitollinen. 

Mediassa puhutaan arkeenpaluumasennuksesta. Kamoon hei, lomat on lomia ja duuni duunia. Jotain rotia sentään. Henkilökohtaisesti ei ole vielä minkäänlaista konkreettista käsitystä, että kello pitäisi yrittää muistaa virittää herättämään klo 7. Sentään kohtuullinen herätysaika. Hypätä pyöränselkään ja ajaa Stockan ohi sinne duunipaikalle. Ei ole arkeenpaluu vielä iskenyt tajuntaan.

En stressanut loman aikana sitä, missä olen loman päätyttyä. Se kannatti, sillä asiat järjestyivät, vaikka koko loma meni lomaillessa ilman etukäteistietoa siitä kuka tämän elämäntyylin kustantaa. 

Arki ♥ 


Keep Calm, asiat järjestyvät aina!

Suosikit