Mitkä ihanat Pop up kemut!

Pop up kemut

Tämä synttärivalmisteluviikko on mennyt enemmän tai vähemmän vastoinkäymisissä, joksi perinteisen jännitystä lisäävän vatsataudin määrittelisin. Tähän lisänä kuume, flunssa ja mitä-näitä-nyt on perheen eri jäsenillä. Oujee.


 
kuvat

No sikäli, kun lakanapyykki parasta aikaa pyörii, en harmittele yhtään, että esikoisen juhlat on ulkoistettu harrastuksensa yhteyteen, joten Gymi saa juoksuttaa, villitä, viihdyttää juhlavieraat (eikä yhtään vähiten siivota jäljet). Arvostan! Äitin tehtäväksi jää koristelu ja tarjoilu. Ei paha.

Onko mitään hommattuna? No arvaa.Tein jälleen huikean löydön, joka pystyy jeesaamaan tällaisissa force majeure -tilanteissakin eikä tarvitse varata postille aikaa - hyvä tietysti olisi, jos olisi varannut, mutta ensi kerralla sitten. Pikkukemuilijat saavat Pop up kemut -kaupasta printattavia ihanuuksia, joilla saa koristeltua juhlapöydän (tabletit, tarrat ja erilaiset etiketit) ja jos varaa aikaa postille, niin juhlatilaa voi koristella eri teemoihin sopivilla viireillä ja vaikkapa ah, nyt niin trendikkäillä - paperipalloilla kattauksesta puhumattakaan! Miten sitä entisaikaan olisi minkäänlaisia juhlia saatu pystyy, kysyn vaan?

kuvat


Suosikit