Kevät älä petkuta - plus kenkäalevinkki!

Kenkäproosaa!

Monet tyypit ovat jo pesaisseet Mini Rodinit ja Molot talvikamppeet varastoon, vaan ei meillä olla. Pyyhkäisin tänään vähän fairyssä kastetulla sientä pahimpiin haalarin likakohtiin (tyyppi säästelee  kosteuspilareita, ei hurruuttele turhaan pesukoneessa, on se jälleenmyyntiarvokin sitten korkeampi, hahah!) Siis toppa-asuissa hiihdellään yhä, sillä vähintäänkin Perämeren, Selkämeren ja pannaan nyt Merenkurkunkin tuuli vihmoo meitä kohti jäätävästi, vaikka miten eteläistä Suomea eletäänkin, ja ihan sama, että mittarit näyttävät jotain +5 ja aurinkokin sokaisee. Ei auta. Ihan törkeen kylmä on. Onko tuo ihmekään, ollaan maaliskuussa haloo! Sen sijaan, että ihmisiä hämätään välikausiasusteilla, ja sitten jäädytetään pystyyn, kun pitäisi kysyä, missä on ne selkeät auringon valossa kimaltelevat hanget ja paksut jääpeitteet. Päiväkodistakin sanottiin ohjeistus, että niin kauan kun lunta on hippunenkaan maassa, talvikamppeet niskassa ulkoilu, turha viritellä välikausia. No joo, lunta ei varmaan ole hippustakaan, mutta uskotaan. Siinä pihassa on sellainen puhuri, että tukka irtoaa, vaikka elettäisi millaista intiaanikesää hyvänsä. Ei tule kuuma lapsille.

Viikonloppuna kuopus kuitenkin iski trikoopipon päähänsä, enkä jaksanut riidellä lämpimämpää hänelle, niin tulipahan se tosiaan testattua, että liian ohkainen se vielä on. Makaa flunsssassa nimittäin. No ei onneksi oikeasti, mutta ihan itse lapsi totesi, että päällä on kylmä, niin uskotaan sitä sitten. Me kuljetaan rattailla ja ratikalla suurin osa liikkumisesta, niin ns. kevyempiä autotakkeja ei meiltä löydy, vaan full gear päällä liikutaan ulkona. Mä niin haluun auton, koska mulla olisi paljonkin autotakkeja mielessä, vaikka olenhan toki juuri näin hipstereiden hipsteri, kun kesälläkin tökkään lapset tsygän kyytiin, enkä sitä haaveilemaani saastepommia kaasuttele Ikeaan ja takaisin.

Esikoisen kenkätilannetta kuitenkin päivitin tänään, kun ulkoiluvalikoimasta löytyy jalkaan sopivia: Sorelit, kumpparit, Minan nahkakengät tai Conssit (oho, ne jäi kuvasta - tsori!). Sorelit huopasisuksineen alkavat olla skidisti liikaa, mutta ei näitä voi vielä varastoon kantaa, sillä uskon yhä takatalven iskuun. Bring it on! Kumpparit villasukalla ovat perussettiä, ja sitten vielä ne Minat ja Conssit, jotka päiväkodin kuramaahan ovat total no go! Siispä hyödynsin Stockan kantisalea ja ostin -20% Vikingin vk-goret. Sama alekoodi (STCOM1314) käy myös nettiostoksiin. Suosittelen toimimaan, jos kokoja vielä mielii löytää. Stockalle täkautta. *)

Kuopus pitää tiiviisti Viikkarien talvigorea, mutta vintiltä kävin juuri kaivamassa isosiskon vielä hiukan reilut (ihan helvetin isot!) vk-goret hällekin odottamaan virallista kevään tuloa. Lapsi itse kokeili kenkää jalkaan jotain noin sekunnin ajan, ja totesi topakasti, että On iso. Ota pois. Heti! Mennään siis vielä talvikengällä ja kumppareilla siihen asti, kun kengät savuaa.


CDON.com

CDON.comissa*) on nyt myös varteenotettava kenkä- ja vaateale. Jos ostaa vaatteita tai kenkiä vähintään 100e:lla, saa 50e alennusta. Alla linkki ja koodit. Lasten kengissä oli mm. Crocseja ja Vikingiä, joten kandee hyödyntää. Lasten kenkuleihin pääset tästä linkistä.Koodi vaatteet: xY2zBpMP

Koodi kengät: xY2tKEeb

Tarjous on voimassa 31.3.2014 asti ja on käytettävissä vain yhdellä ostokerralla. Koodia ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Huomaathan, että koodi on rekisteröitävä ostoksen yhteydessä, ei jälkikäteen.


Se olisi jälleen maanantai huomenna. Voi vattujen vattu. Ei kun "sikakiva homma", eikös olekin? Positiivisuus on voima. Sitä se on. On hienoa, kun tulee maanantai. Mitä hienoa siinä on, selviää huomenna. Jatketaan akat taas myöhemmin, kun tähän koneelle taas ehtii parkkeerata. Heippa!


*) Osta Stockalta ja CDONilta ihan tsairaasti, niin mä saan ihan tsairaasti spendingmanitsua!

 

Suosikit