Gugguun jumpsuit esittelyssä ja -20% alekoodi!


Illalla oli girls' night out ja tänään pirteä piipahdus kuopuksen kanssa Harakanpesä Shopissa*) aikomuksenani lunastaa se paljon puhuttu Papun Nappikaupunkipaita. Kuopus tunnisti heti paitansa Harakanpesän rekillä, ja se ostopäätös ei kestänyt kauan. Mukaan lähti kylläkin myös muuta kivaa.  

Olin jo hetken ehtinyt haaveilla kevään uusista Gugguun collareista, ja hankinta oli perusteltu ihan silläkin, kun kuopus ei tällä hetkellä leggareista juurikaan perusta. Ne kiristää. Kuinka ollakaan Gugguun jumpsuit olikin just niin kiva, ettei sitä voinut mitenkään jättää Harakanpesän oksalle. Lapsi valitsi vihreän keltaisella vetskarilla. Hyvä valinta, lapsi

Lähes 2,5 -vuotiaallamme on jumpsuitista koko 104 cm, eikä sen tarvitse olla yhtään sen pienempi, jotta haara ei ala heti kirraamaan. Normaalisti sisävaatteissa tytön koko on 92/98 cm. Hihojen resorin saa käännettyä kerran ilman, että hihasta tulee sellainen paksutönkkö. Tämä ilahduttaa, sillä se lisää käyttöikää

Jumppis pääsi heti käyttöön, ja se tuntuu olevan helppo päälle puettava - kuin myös riisuttava. Lapsi on niin viisas, että riisui haalarin aivan itseohjautuneesti ennen ruokapöytään parkkeerausta. Mistä lie tämän siisteysgeeni tullut, ei äidiltään, veikkaan niin. Hihi.

Summa summarum: Gugguun jumpsuit on paksumpaa, hyvälaatuista collaria. Äiti tykkää! Lingotaan koneessa ja kerrotaan kokemuksia myös sen jälkeen, mutta vahva luotto laatuun on. Nyt kesää kohti tämä on mukava päiväkoti- ja sisävaate, kesällä menee ulkona viileämmillä keleillä. There. Näin on hankinnat taas viisaasti perusteltu. Yksi lisäperustelu vielä vinkiksi on vielä huomisen (9.3. saakka) voimassaoleva -20% alekoodi ("ANTAKEEARMOO") normaalihintaisiin tuotteisiin Harakanpesä ShopiinAstu sisään tästä.

Niin ja hei! Mukavaa Naistenpäivän iltaa! Tuliko kukkia, kuplivaa, suklaata? Mies ei meillä ilmiselsti osunut mihinkään rautatieaseman kulmille ilmaisten ruusujen kohdille, kuten aikaisempina vuosina, jolloin olen ruusun saanut. Perskutin viikonloppuun osui tämä Suuri juhlapäivä. Hih! 

*) blogiyhteistyö

Suosikit