Kevättakki limupulloista

Me odotetaan kevättä

Pitkään sai odotella, että sai sen lapsen kevättakin edes koeajolle. Tilasin takin Ballotista (blogialennuksella) jo jokunen viikko sitten, mutta käyttökokemuksia ei ole ollut vielä juurikaan jakaa. Olen saattanut ohimennessäni hipaista Muuton Dotseissa *) roikkuvaa aurinkoista takkia ja ajatellut, että nyt ollaan kevättakkien todellisessa ytimessä. Takki on kaikessa tuulitakkimaisuudessaan niin siisti, että melkein voi haljeta. Ihan turhaan kehotat taas hankkimaan sen elämän. Tämä on Elämää. Harva kykenee innostumaan tuulitakista. Mieti. Kuusivuotias on intoutunut haalimaan Tähdet tähdet Vicki Rostin (apua) innoittamana kasarivaatteita itselleen (säärystimet, collegepaita, printtileggarit) ja tuo pikkusiskon takki menee täysin samaan kasarikategoriaan. Minä tykkään! Sitä en tosin ihmettele, että kuusivuotias löytää ihan omasta laatikostaan täysin vaivatta kasikytluvun tyyliin sopivat asusteet, se on nyt niin stailia.


Lapsi on asustanut itse itsensä - päässä: Fredrikson, käsissä: Disney Dumbo, jaloissa Viking talvi-goret

Takin speksit ovat seuraavat: 3000 mm tuulenpitävyyttä ja se hengittää saman verran - paitsi grammoina. Miten viisas takki. Takki on valmistettu 100% kierrätetystä polyesteristä.  On limonaatipulloja, kierrätettyä polyesteriä, vanhoja rytkyjä - noin hienossa takissa, ei uskois! Oikeasti mahtavaa, jos matsku tosiaan on kierrätettyä.

 
 
Tänään oli niin kaunis ilma, että lähdimme koko perheen voimin ulos ulkoittumaan myös tuota uutta rotsia. Ajatus oli hyvä: Jee, mennään Caruselliin kahville ja katsellaan Uunisaareen päin kesää kohti. Niinhän sitä voisi kuvitella. Lähdettiin ulos juuri päiväuniaikaan. Big mistake. Oli ihan helkkarin kylmä auringosta huolimatta. Parivuotias sai ihan törkeet raivarit. Täysin odotetusti. Jaksoimmekin sitä huutoa kuunnella vain about pari sataa metriä, kunnes jakaannuimme. Iskä kotiin minihuutajan kanssa, ja me isot tytöt jatkoimme kaupungille. No heippa, koittakaa pärjätä! Juuri kun olin päättänyt, että nyt ei voi ostaa yhtään mitään, niin arvata saattaa, miten kävi. Esikoinen oli omista kimallekynsilakastaan ja appelsiininmakuisesta huulirasvasta hyvin onnellinen (en uskaltanut tsekata oliko parabeeneja ja kuinka paljon).

Vetskari toimii!

Meteorologi lupasi taas jäätävää keliä, joten pandahaalari pysyy eteisessä, mutta olipahan piristävää käydä ulkoiluttamassa kevättä, niin ja niitä lapsiakin siinä sivussa - vaikkakin vasta ihan pienen hetken.


Suosikit