Toppasormet

Laadukkaat puhelinkuvat, olkaa hyvät!

Saanko esitellä:

Toppasormikkaat. Ekat koskaan tätä laatua. Tähti Jonathanit tuli jälleen taloon.  Meille kotiutettiin Tähtijonskut toppahaalareina jokin tovi sitten. Niistä ekat tunnelmat täällä. Voin kertoa, että neljävuotias ei suostu Mini Rodinin toppahaalaria päälleen vetämään, ja Jonskuissa on kahlattu kuukausi sohjossa sun missä, vaan ei huonoa sanaa pääse niistä tästä suusta. Very impressed. Lähtökohtahan oli, että äiti on onnellinen, kun toppikset mätsäsivät niin hyvin sydäntakin kanssa - jos vielä pitävät vettä ja ovat kaikin puolin hyvät, niin aina bonusta. Hihhih.

Tänään nappasin alelaarista vielä samaa sarjaa nuo hanskat, joissa siis saumoissa vahvikkeet eli pitäisi vesi pysyä ulkopuolella. Spekseissä löytyy 10 000 sitä ja tätä ja 5000 jotain muuta eli juurikin siksi halusin ottaa vielä nämä kokeiluun.

Mies totesi, että lapsi ei muuten ikinä laita noita käsiinsä, koska ajattelee ne poikien hanskoiksi. Äiti pelasi psykakortin ja sanoin ennen kuin annoin hanskat, että näitä ei ole mikään pakko ottaa, voidaan palauttaa, jos et tykkää. Lapsi nappasi sormikkaat sormiinsa ja totesi niiden olevan täydelliset heppatytön hanskat. Great parenting vol. 252.. :)

Sitten takaisinveto postauksestani Everestin topparukkasista. Kehuin niiden olevan parhaat ikinä. Oh well, olisi pitänyt odottaa nämä loskaruskasoossikelit. Ne ovat ihan susirukkaset näillä keleillä nimittäin. Aivan litimärät sisältä. Sikäli saumoja ei ole teipattu, se tarkoittaa sitä, että on ihan sama lupaako se tuote, vaikka satutuhatta vedenpitoa tai hylkyä. Ne ovat ihan hyvät kuivalla kelillä, mutta niissä on ärsyttävä piirre se, kun vuori lähtee käden mukana rukkasesta. Sen sököttely takaisin, etenkin kiireaamuina (joka aamuna) on ihan pehvasta. Täytyy harkita kaivellaanko yksivuotiaalle Tähtijonskut samasta alelaarista kuin isosiskolle eikä suunniteltuja Everestejä. Sormikkaille jäi hintaa vähän reilu 11e. Koot ovat reiluja. Meidän lähes viisveelle koko 4 oli just passeli, koska on ihan skidisti reilu eli ensi talvikin niillä luultavimminkin päästään, mikäli sormet eivät päätä kasvaa jotain viittä senttiä. Hehe.

End of rukkasraportointi.

Onko teillä hyviä/huonoja kokemuksia rukkasista/sormikkaista tässä kohtaa talvikautta? 
Siis mä oon vielä niin talvessa, kohta täytyykin alkaa kaivelemaan kevätkaappeja!

Suosikit