Mama wears Mádara


Kävin kasvohoidossa vastattain, ja kehoitukseksi tuli alkaa kiinnittämään huomioita ihoni vointiin - mahdollisten ongelmien ennaltaehkäisyyn niin sanotusti. Suomeksi: Olet jo reilusti 30++, paremminkin 40-, joten nämä rypyt tästä vain syvenevät. Toimi. No, mitä siinä oikein odotat?

Ja minähän toimin. Parabeeneja sisältävät tuotteet saivat karkoituksen, ja tarvitsin - kylläkin jo ennen sitä - kunnon ihonhoitosarjan. Siinä kun piti olla niitä tehoja. Lisäksi tarvitsin sen silmänympärysvoiteen. En siis vain halunnut, vaan sille oli ihan todellista tarvetta. Tähän oli tultu. Miten kummassa - olkoon toisen postauksen aihe, ja sen pohdintaan taidan napata alle pullon lasillisen orgaanista Lam-punkkua.

Kuten kuvasta arvata saattaa, kasvojani hoitaa ja hellii Mádaran Time Miracle -sarja. Ihmettä täällä kaivattiinkin! Sarjan sanotaan sopivan kaikille, juuri näiden leveyspiirien naisten ihotyypeille. Oma ihotyyppini on kasvohoidon analyysin perusteella normaali. Itse olisin sanonut pintakuiva, mutta mistä minä nyt minkään tiesin. En lähde väittelemään ammattihenkilöiden kanssa. Rasvaa siihen kuitenkin tulee laittaa aamuin ja illoin - oli tyyppi mitä hyvänsä

Sain kokeiltavaksi päivä- ja yövoiteen, joissa vaikuttaa seitsemän luomukasvin tehokas yhdistelmä, jolla on tutkitusti ihon kimmoisuutta lisäävä ja juonteita lieventävä vaikutus. Onneksi ei toisinpäin. Tsihi. Juttu jatkuu, nimittäin ehdottomasti maininnan arvoista on se, että tämän ihonhoitosarjan juju, ja vaikuttava aine on koivunmahla, joka on kerätty Tohmajärven koivumetsistä (Nordic Koivu Oy)! Koivunmahlalla on korvattu voiteissa usein käytetty vesi kokonaan! Näin ollen jokikinen pisara Time Miraclea sisältää ihoa elvyttävää luonnonvoimaa.  I'm impressed. Olin ymmärtänyt, että koska kaikissa voiteissa on vettä, niissä tulee olla säilöntäaineita (arvatenkin niitä parabeeneja), jotta ne eivät pilaantuisi. Kuinka väärässä voi ihminen olla! Osasin vähän odottaa, että ko. koivunmahla on todistetusti ja tutkitusti luomua. Vakuuttavaa. Me likes. 

Ilokseni huomasin, että Time Miracle -tuotteiden hinta ei ole mikään mahdoton, kun kyseessä on kuitenkin anti-aging ominaisuuksilla varustetut voitehet. Sen sijaan, että laittaa satasen (helposti) synteettiseen anti-agingkiin, nyt voi loppurahat sijoittaa vaikka hmmmm... Bobo Chosesiin tai sitten vaikkapa Nappula-kynttiläjalkoihin (pahemman luokan ihastuminen päällä).

Päivä- ja yövoide on pakattu pumppupulloihin, joista voidetta saa annosteltua ilman, että tarvitsisi työntää sormensa voidepurkkiin, jolloin pöpöt pääsevät leviämään voiteeseen, ja sehän oli sitten siinä se tummeli. BTW purkit ovat myös kauniita, siitäkin plussaa. Hih!

Eikä siinä vielä kaikki! Sain myös Mádaran silmänympärysvoidetta muutaman 1,5 ml näytepussukan, joista ensimmäistä käytin peräti viisi (5) aamua ja iltaa. Näyte riittäisi varmasti vähintäänkin viikon tarpeisiin, jollen olisi ensimmäisen kerran laittanut sitä ihan liikaa. Äkkinäinen oli asialla. Se nimittäin on tosi riittoisaa, kuten silmänympärysvoiteet yleensäkin. Voide ehkä oikeasti vähän virkistää, tai sitten olen nukkunut erityisen hyvin (salli mun nauraa, viime yö piiitkästä aikaa muistutti minkälaista hulinaa sitä vielä jokin aika sitten oli harva se yö!). Palaan kertomaan piilottaako se hoidon jatkuessa jopa nämä jo syntyneet uurteet. Uuh, mikä sana.

Joka tapauksessa Mádaran Time Miraclea nyt viikon käyttäneenä voin tyytyväisenä todeta, että iho tuntuu hyvältä, se ei ole kuiva, sitä ei kiristä, kutita, se ei myöskään kiiltele, eikä ahdista. Kosteuspitoisuus on riittävä koko päivän ajan, tuoksu on erittäin mieto tai sitä ei oikeammin ole lainkaan. Erityispropsit vielä Tohmajärven koivuille! Love, love.

Käytätkö sinä luonnonkosmetiikkaa?
P.S. Teksti sis. mainoslinkin Hyvinvoinnin tavarataloon. Tässä esitellyt Time Miracle- sarjan tuotteet näyttävät jokainen olevan siellä vitosen edullisempia kuin Mádaran omassa verkkokaupassa! Yhtä säästöä tämäkin tieto! :)

P.P.S. Sain myös parilta toiselta luontaistuotevalmistajalta (Melvita ja Dr. Hauschka) näytepakkauksia testattavaksi viime lauantain Sokkarin luontaistuotetapahtumassa. Jonkin verran on yllättänyt joidenkin tuotteiden tuoksujen voimakkuus. Tulossa siis jatko-osia, joissa tunnelmia mm. pesuaineista, meikeistä sekä lasten tuotteista (mm. hammastahnat). 

Suosikit